Novatours – populārākais tūroperators Latvijā

Novatours ir tūrisma nozarē visaugstāk novērtētais uzņēmums – apliecina Uzņēmumu reputācijas tops 2012. Šogad tūrisma operators topā ir ne vien sasniedzis kāpumu par četrām vietām, bet arī pārliecinoši nostiprinājis pozīciju tūrisma pakalpojumu nozarē.

Pakāpjoties par četrām vietām, tūrisma operators šogad ieņem 71. vietu 150 labāko visu nozaru uzņēmumu vidū. Turklāt Novatours ir vienīgais tūrisma uzņēmums, kas ierindojas pirmajā simtniekā, apsteidzot citus ceļojumu pakalpojumu sniedzējus – 100. vietā atrodas tūrisma aģentūra SIA Impro ceļojumi, 105. vietā tūroperators SIA Tez Tour, bet 111. vietā – SIA Latvia Tours. Kā arī ir apsteigts airBaltic, kas šogad atrodas 73. vietā. Reputācijas tops tiek veidots jau astoto gadu un to nosaka 2000 Latvijas iedzīvotāju un 400 uzņēmēju vērtējums.

"Tūrisma nozare ir ļoti jūtīga pret dažādiem ārējiem faktoriem – sākot no ekonomiskām līdz dabas ietekmētām svārstībām, tāpēc vēl jo nozīmīgāka ir tūrisma uzņēmuma reputācijas stabilitāte un spēja klientiem nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus. Šī publiskā atzinība apliecina, ka virzāmies pareizā virzienā, turklāt esam apņēmības pilni neapstāties pie sasniegtā," uzsver Leonīds Močeņovs, Novatours direktors.

Novatours, dibināts Lietuvā 1999. gadā, ir lielākais tūroperators Baltijas valstīs un populārākais Latvijā. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. Novatours garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem.

2012. gada vasaras tūrisma sezonā, kas ilgst no maija līdz septembra beigām, tūroperators piedāvā atpūsties dažādos galamērķos: jau no aprīļa beigām notiek tiešie lidojumi uz Turciju (Antālija) un Grieķiju (Krēta), bet no maija ceļojumi arī uz Bulgāriju (Varna, Burgasa), Kipru (Larnaka), Itāliju (Sicīlija) un Grieķiju (Rodosa, Halkidiki). Savukārt 22.jūnijā klāstam pievienojas arī Horvātija (Rjeka), bet rudens pusē vēl divi galamērķi – no 7.septembra ceļojumi uz Spāniju (Kosta del Sol) un Portugāli (Algarvi). Detalizētāka informācija ir pieejama www.novatours.lv un tūrisma aģentūrās visā Latvijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.novatours.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81331015sec.