Pētījums: par ko aviotūristi būtu ar mieru maksāt vairāk?

Daudzas aviokompānijas regulāri veic aptaujas, kurās tiek noskaidrots, par ko ceļotāji, kas izvēlas komerciālo aviotransportu, būtu gatavi maksāt vairāk.

Ceļojumu aģentūra Airportexpress.com nesen veikusi aptauju, kurā noskaidrots, kādas ērtības lidmašīnā tūristi uzskata par vissvarīgākajām, un par ko viņi būtu gatavi pat piemaksāt.

Kā noskaidrojies, visvairāk tūristu (48 procenti) par svarīgāko no ērtībām uzskata palielinātu vietu kājām lidmašīnu sēdvietās. Otrajā vietā ar 33 procentiem ierindojusies Wi-Fi pieslēgpunktu esamība aviolaineros.

Daļa respondentu izteicās, ka labprāt piemaksātu par to, lai biļetes cenā jau būtu iekļautas maltītes (21 procents), varētu bez papildus maksas vērot filmas (9 procenti) vai lietot spilvenus un segas (5 procenti) – respektīvi, par lietām, kuras agrāk daudzas aviokompānijas piedāvāja par velti.

13 procenti aptaujāto vislabprātāk izvēlējās sēdvietas blakus lidmašīnas salona ejām, bet tikai 6 procenti – pie iluminatora.

Taču 17 procenti atzina, ka vēlētos, lai visas aptaujā minētās ērtības un līdzekļi komforta papildināšanai tiktu iekļauti aviobiļetes cenā. Turklāt liela daļa respondentu izteica sašutumu par aviokompāniju aizvien pieaugošo tendenci prasīt papildus samaksu par pakalpojumiem, kuri agrāk tika piedāvāti bez maksas.

Interesanti, ka tikai 11 procenti respondentu vēlētos, lai biļetes iegādes brīdī būtu iespējams izvēlēties blakussēdētāju. Bet 9 procenti maksātu par lielākiem bagāžas nodalījumiem aviolaineru salonos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21530509sec.