Pētījums: atpūtniekus viesnīcās visbiežāk kaitina maksas WiFi

Šķiet, vēl pavisam nesen sagurušais tūrists devās brīvdienās, lai uzkrātu jaunus spēkus saspringtajai ikdienai un, laiski gulšņājot pludmales krēslā, atjaunotu iedegumu. Taču nu ceļojuma laikā daudzi arvien biežāk lūkojas viedtālruņu vai portatīvo datoru ekrānos, komunicējot ar radiniekiem vai draugiem un apskatot sev interesējošos jaunumus tiešsaistē.

Jaunā pētījumā noskaidrots, ka vidusmēra atpūtnieks atvaļinājuma laikā vismaz stundu dienā aplūko jaunumus sociālajos tīklos un iecienītākajos interneta portālos. Patiesībā tiešsaistes pasaule kļuvusi tik svarīga, ka par vienu no būtiskākajiem brīvdienu traucēkļiem ļaudis nodēvējuši bezmaksas WiFi nepieejamību viesnīcās.

Pētījumā, kuru veica Lielbritānijas viesnīcu ķēde "Thistle Hotels", aptuveni 2 000 cilvēku tika lūgts nosaukt, kas visvairāk traucē viņu brīvdienām. Lielākā daļa – 69 procenti – respondentu atzina, ka viņus visvairāk spēj nokaitināt nejauki viesnīcas darbinieki. Gandrīz puse (49 procenti) aptaujāto necieš, ka, ierodoties viesnīcā, viņu rezervētās istabas vēl nav sagatavotas, savukārt 38 procentus visvairāk kaitina nepieciešamība maksāt par WiFi piekļuves punkta izmantošanu. 

37 procentus aptaujāto satrauc arī nepilnīga ēdienkarte izvēlētās viesnīcas vai kūrorta bufetē, bet 32 procentus visvairāk kaitina, ja viesnīca patiesībā atrodas ievērojami tālāk no pilsētas centra vai citiem apskates objektiem nekā norādīts reklāmā.

Vairāk nekā puse respondentu (51 procents) norādījuši, ka bezmaksas WiFi piekļuves punkta pieejamība ir pamata kritērijs lieliskām brīvdienām. Tas pat ir svarīgāk nekā, piemēram, peldbaseina esamība viesnīcā (49 procenti respondentu) vai naktsmītņu atrašanās tuvu kārotajiem apskates objektiem (37 procenti).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33203101sec.