Grupa «Labvēlīgais tips» izdod laikmetīgu singlu «Es gribu būt tievs»

Jauns gads un jauna dziesma grupai “Labvēlīgais tips”, kas atkal jau trāpa kā naglai uz galvas un tapusi, gaidot savu kārtu vakcinācijas plāna rindā, kā arī meklējot cerības stariņu apkārt valdošajā bezcerībā, – “Es gribu būt tievs”. Šāda nosaukuma singlam loģiski tapis arī videoklips.

Dziesmas video filmēts pastaigu takā “Ziemas gaismas dārzs” un Sējas novada zemnieku saimniecībā “Robežnieki”. Galvenās lomas videoklipā, izmantojot dienesta stāvokli, grupas dalībnieki atvēlēja paši sev, taču filmēšanā ar neviltotu interesi piedalījās arī 490 aktrises. Tajā skaitā Laiza Minelli, Pamela Andersone, Žanna d'Arka, Spīdola un, protams, Sniegpārsliņa.

“Īsa kā mūsdienu dziesma, nervoza kā mūsu šodiena un strauja kā rītdienas cerība ir šī labvēlīgā ekskursija pa reinkarnācijas labirintiem,” stāsta grupas galvenais mikrofona pārzinis Andris Freidenfelds. “Bet noslēgumā – mazliet skumjš rezumējums, ka dzīvojam vienā lielā Restorānā. Toties varen lustīgā. Nāks citas dzīves, šī aizmirsīsies! Āmen.”

Par dziesmas melodiju parūpējušies Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, par tekstu – Andris Freidenfelds. To visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no “Labo ierakstu studijas”.

Dziesmas neaizmirstamo videoversiju filmēja, režisēja un montēja Elvis Lācis, kurš sadarbojies ar vairākiem mūziķiem Latvijā, tostarp ar repa duetu “Olas” un reibinošo grupu “Singapūras satīns”.

Jaunais singls no 13. janvāra dzirdams aktuālas mūzikas cienītāju galvās, lielākajos straumēšanas servisos un labākajās radiostacijās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.56670189sec.