Ceļojumu aģentūras iesaka, kur Eiropā doties pēc romantikas

Tuvojoties Valentīna dienai, tuvojas arī mīlētāju atvaļinājums vai īsas un saturiskas brīvdienas. Tad kāpēc gan nedoties uz romantiskākajām pilsētām, kas liks iemīlēties no jauna gan savā otrajā pusītē, gan arī savā dzīves ritējumā.

Travelnews.lv sazinājās ar Latvijas tūrismu aģentūru pārstāvjiem, lai noskaidrotu, kuras ir tās pilsētas, kas ik gadu uzņem tūkstošiem romantiski noskaņotos tūristus.

Sazinoties ar tūrisma aģentūras ''Latvia Tours'' vadītāju Ievu Keišu, tika noskaidroti top 5 romantiskākie galamērķi. ''Latvia Tours'' kā numur viens iesaka visiem zināmo mīlētāju pilsētu Parīzi, kur romantiku ienes slavenais Eifeļa tornis un izgaismotie franču namu jumti. Kā otro top galamērķi Ieva Keiša min Romu, ko vairāki ārzemju mediji nodēvējuši par mīlestības pilsētu, jo pilsētas mīlestības leģendas saglabājušās līdz pat mūsdienām. ''Aģentūra ''Latvia Tours'' piedāvā gan ekskursijas, gan īsas brīvdienas Parīzē un Romā. "Par to vairāk varēsiet uzzināt izstādē ''Balttour 2015''", piebilst Ieva Keiša. Romantiku vēl var baudīt Atēnās, Budapeštā un Prāgā. Arī šajās pilsētās būs neskaitāmas vietas, kurās lidinās izsalkušie amori.

Ceļojuma aģentūras ''Antario'' direktore Veronika Grīnvalde pastāstīja, ka aģentūra piedāvā speciālu Valentīna dienas programmu, kura galamērķis ir Stambula. Daļa Stambulas atrodas Āzijā, bet daļa – Eiropā, tāpēc aģentūra ''Antario'' apsola, ka ceļojums uz Stambulu patīkami pārsteigs ar to cik dzīvīga ir šī metropole. "Kā arī Stambula atklās savu kultūras un vēsturisko bagātību, kas savijas ar mūsdienīgo un moderno," iesaka ceļojuma aģentūra. Un kā nu bez romantikas, kuru baudīt pilsētā ar kolosālu kultūrmantojumu un zilās jūras krastiem.Stambulas romantismu novērtējuši pat Kenedijs Juniors, kurš 1996.gadā bija devies medusmēnesī tieši uz šo Turcijas pilsētu.

Ceļojuma aģentūras ''Fortuna Travel'' pārstāve Jevgēņija Kolosova kā romantiskāko pilsētu min Parīzi, taču tikpat mīlestības pilna ir unikālā Venēcija. Uz Venēciju ir vērts aizceļot ne tikai tās ieskaņotās romantiskās stīgas dēļ, bet arī, lai piedzīvotu Venēcijas plašo piedāvājumu. Spilgta vēsturiska tradīcija ir Venēcijas karnevāls, kas arī notiek Valentīnas dienas mēnesī – februārī. Karnevāls ilgts 10 dienas. Skaisti un krāšņi ir arī citi svētki. Vēnecijā svin gadskārtējos La Sensa svētkus, kas ir veltīti Venēcijas precībām ar jūru. Travelnews.lv iesaka doties uz Venēciju gada pirmajā pusē, tieši karnevāla laikā vai pavasarī, kad uzplauks romantiskie Venēcijas dārzi un parki.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.44723511sec.