Vai zini, kuras ir 10 pasaules romantiskākās tautas?

Romantika tiek uztverta dažādi. Kādam tā asociējas ar ziedu klēpjiem, citam ar nedēļas nogali kalnos, savukārt cits priecājas par romantikas izpausmi auksta alus veidolā, kino zem atklātām debesīm vai skūpstiem automašīnā. Bet ir cilvēki, kam romantika ir gluži kā dzīvesveids un nebeidzams mīlestības piedzīvojums.

TOP 10 romantiskākās pasaules tautas:

1. Spāņi

Spāņi no citam Eiropas tautām ir "vispārliecinošākie Kazanovas". Viņi pārspēj itāļus un francūžus. Spānija ir dzimtene kaislīgai dejai - Flamenko. Spāņu valoda, daba, kultūras mantojums, virtuve, šis viss veicina romantisku noskaņojumu.

2. Argentīnieši

Argentīnas iedzīvotāji sākotnēji nāk no Itālijas un Spānijas. Sajaucoties šiem diviem temperamentiem, rezultātā tika radīta viena no viskaislīgākajām un jutekliskākajām dejām pasaulē - Tango.

3. Itāļi

Itāļiem romantisks noskaņojums ir pilnīgi dabisks, jo īpaši apvienojumā ar gardiem ēdieniem, vīnu un lielu valsts kultūras mantojumu.

4. Francūži

Parīze - mīlētāju pilsēta, franču valoda - mīlestības valoda, un tas nav pārspīlēts. Valoda, arhitektūra, glezniecība, kino, kulinārija un daudzi citi faktori rada unikālu atmosfēru. Iespējams tādēļ francūži ir vieni no romantiskākajiem pasaulē.

5. Brazīlieši

Brazīlieši ir temperamentīgi, atvērti, dzīvespriecīgi, mīl jautri pavadīt laiku. Sambas ritmā brazīlieši dzīvo, iemīlas un pat skatās futbolu.

6.Libānieši

Libānieši atšķiras no pārējiem arābu pasaules pārstāvjiem. Simpātiski, ar ugunīgi melnām acīm, viņi izmanto savu izskatu, lai savaldzinātu pretējo dzimumu. Valsts galvaspilsēta Beiruta mīlniekiem piedāvā neskaitāmas romantiskas vietas priekš randiņiem.

7. Amerikāņi

Amerikāņi mīl doties uz brīvdabas kino, skatīties filmas par mīlestību, ēst popkornu un skūpstīties automašīnā.

8. Zviedri

Galvenais zviedru "ierocis" nav smaids vai skatiens, bet gatavība izpildīt jebkuru mājas darbu un veikt tīrīšanas darbus. Saskaņā ar pētījumu, ko veica Oksfordas universitāte, zviedri ir labākie vīri Eiropā, viņi palīdz sievām ar sadzīviskām lietām un ir ļoti uzmanīgi pret viņām. Izrādās, ka tieši šo īpašību dāmas uztver kā romantisma izpausmi.

9. Īri

Tas, ka īri nokļuva romantiskāko tautu sarakstā ir pārsteigums viņiem pašiem, bet jāatzīst, ka pavisam ierasta ir viņu atbilde - "es nevēlējos jūs apburt, bet šķiet, ka tieši to es izdarīju".

10. Vjetnamieši

Iemīlējušies Vjetnamieši raksta dzeju, vadā savas mīļotās ar motorolleriem, īsāk sakot - ļoti romantiski.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14452004sec.