Pavisam drīz visā Latvijā norisināsies Veselības nedēļa jeb MOVE Week

No 29. maija līdz 4.jūnijam visā Eiropā un arī Latvijā norisināsies Veselības nedēļa jeb MOVE WEEK, kad iedzīvotāji tiks mudināti piedalīties dažādās veselīgās fiziskajās aktivitātēs. Latvija šajā kampaņā piedalās jau sesto gadu un dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug.

"Iekustināt" par 100 miljoniem vairāk eiropiešu līdz 2020. gadam – tāds ir šī Eiropas mēroga projekta mērķis. Veselības nedēļa ir pasākums, kas popularizē veselīgu dzīvesveidu un iesaista pēc iespējas vairāk cilvēku fiziskās aktivitātēs. NowWeMOVE projektu jau sesto reizi organizē Starptautiskā Sporta un kultūras asociācija (ISCA) sadarbībā ar Eiropas valstu tautas sporta (sports visiem) nacionālajām organizācijām. Latvijā Veselības nedēļu koordinē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA).

Latvijā Veselības nedēļas ietvaros visā Latvijā notiks dažādi pasākumi un norisināsies sportiskās aktivitātes, kuros aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās sagatavotības. Pasākumu organizatori (pašvaldības, nevalstiskās organizācijas, skolas, sporta klubi, uzņēmumi u.c.) piedāvās fiziskās aktivitātes iedzīvotājiem visas nedēļas garumā, piemēram, skriešanu, nūjošanu, pārgājienus, riteņbraukšanu, lēkšanu ar lecamauklu u.c. Informāciju par plānotajiem pasākumiem varēs atrast mājas lapā sportsvisiem.lv, latvia.moveweek.eu vai pašvaldību mājas lapās.

Šis pasākums ir lieliska iespēja mudināt visus Latvijas iedzīvotājus būt fiziski aktīviem, jo kā zināms, regulāras fiziskas aktivitātes ir lētākais un efektīvākais veids kā novērst dažādas saslimšanas un uzturēt sevi labā fiziskā formā. Veselības Nedēļa tiks organizēta lai parādītu, ka ir daudzi vienkārši un visiem pieejami veidi, kā ikdienā nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kas vērstas uz cilvēka veselības uzlabošanu.

Ar katru gadu aug gan šī pasākuma organizatoru, gan dalībnieku skaits. Šogad dalībai pasākumā Latvijā jau pieteicās 212 organizācijas (tostarp skolas, pirmsskolas izglītības iestādes, pašvaldības, sporta klubi un daudzas citas). Veselības nedēļas 2017 ietvaros norisināsies ap 600 dažādi pasākumi.

Veselības nedēļas pasākumu organizatori vēl var pieteikties, aizsūtot e-pastu uz [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14443898sec.