Rīgā notiks «Expo Beauty Meetup 2018»

No 23. līdz 25.martam Rīgā t/c „Domina Shopping” (Ieriķu 3) notiks vērienīgs pasākums EXPO BEAUTY MEETUP 2018, kurš noteikti kļūs par nozīmīgu Latvijas skaistuma industrijas notikumu. Šogad organizatori piedāvā jaunu aktuālu pierastās izstādes formātu – MEETUP.

Izstādes stendi tiks ērti izvietoti vienā no lielākajiem Rīgas tirdzniecības centriem, tādejādi radot maksimāli funkcionālu formātu, kas vienlaikus ļauj satikties profesionālās kosmētikas ražotājiem, izplatītājiem, speciālistiem, pakalpojumu sniedzējiem un gala patērētājiem.

EXPO BEAUTY MEETUP 2018 vienā laukumā apvieno vairāk nekā 70 Latvijas un ārvalstu skaistuma industrijas pārstāvjus: kosmetoloģijas, parfimērijas, veselības, friziermākslas, nagu servisa un daudzu citu jomu speciālistus. Te varēs iepazīties ar pēdējiem skaistuma industrijas jaunumiem, izmēģināt kosmētikas jaunumus, iegādāties nepieciešamos materiālus un instrumentus, skaistumkopšanas salonu aparatūru un profesionālo produkciju, kā arī izpētīt aktuālos  profesionālo mācību centru piedāvājumus.  

Expo Beauty komanda katru gadu rūpīgi pēta nozares tendences, apkopo Latvijas uzņēmēju un pasaules skaistuma zīmolu pārstāvju viedokļus, lai piedāvātu saviem partneriem un dalībniekiem visefektīvāko sadarbības formu. Izpētot aktuālākās izstāžu biznesa tendences, tika pieņemts lēmums organizēt pasākumu jaunā, plašai auditorijai pieejamā vietā, kas samazinās attālumu starp speciālistiem un profesionālās kosmētikas un pakalpojumu gala patērētājiem.

Pie tirdzniecības centra «Domina Shopping»  ir ērti piekļūt ar auto vai sabiedrisko transportu no jebkura Rīgas rajona. Bezmaksas ieeja, bezmaksas stāvvieta 2500 automašīnām – tās ir nenoliedzamas priekšrocības dalībniekiem un apmeklētājiem.

EXPO BEAUTY MEETUP 2018 dalībnieku vidū tādas zināmas kompānijas un zīmoli kā Make-Up Atelier Paris Latvia, SLA Paris Make up, MISSHA, Beautyfor Express, Paul Mitchell, BIOAPTA, Philips Sonicare, SESDERMA, Mesoestetic, Beautyfor, skaistuma klīnika “4.Dimensija”, “Veselības centrs 4” filiāle “Dermatoloģijas klīnika”, Profesionālās Mikropigmentācijas Centrs "PMC” u.c.

EXPO BEAUTY MEETUP 2018 pamata sadaļas: profesionālā sejas un ķermeņa kosmētika, matu kopšanas kosmētika, aparātu kosmetoloģija, permanentais grims, dekoratīvā kosmētika, nagu dizains, dabiskā un organiskā kosmētika, veselīgs dzīvesveids.

EXPO BEAUTY MEETUP 2018 ietvaros notiks konsultācijas un prezentācijas. Vadošie vizāžisti, frizieri un manikīra meistari iepazīstinās visus interesentus ar jaunākajām modes tendencēm un demonstrēs vismūsdienīgākās darba tehnikas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97300601sec.