Latvija pievienojas Starptautiskai Labsajūtas dienai

9.jūnijā, jau ceturto gadu pēc kārtas, Latvija saka jā veselībai un ilgmūžībai un pievienojas “Starptautiskās labsajūtas dienas” (Global Wellness Day) svinēšanai, kas jūnijā otrajā sestdienā tiks svinēta vairāk nekā 100 pasaules valstīs.

Pasākuma mērķis ir aktualizēt informāciju par veselīga dzīvesveida nozīmi, rosināt interesi un vēlēšanos to daudzveidīgi attīstīt.

Par godu “Starptautiskajai labsajūtas dienai” vairāki uzņēmumi Rīga un Latvijā aicina pieaugušos un bērnus uz bezmaksas aktivitātēm, kā arī piedāvā īpašus piedāvājumus. Pasākuma programmu var atrast oficiālajā Facebook lapā “Global Wellness Day, Latvia”.


Šogad bagātīgu pasākuma programmu piedāvā Starptautiskais wellness centrs “Balans”. Visi ieinteresētie, mazie un lielie, visa dienas garumā tiek aicināti uz bezmaksas aktivitātēm: pilates, joga, TRX, dejas, akrobātika, boulings, un daudz ko citu.

Starp citiem dalībniekiem, kas atbalsta “Starptautisko labsajūtas dienu” un piedāvā aktivitāšu programmas un īpašus piedāvājumus tādi starptautiskie tīkli kā ESPA Rīga, Grand Hotel Kempinski Riga, Pullman Riga Old Town Hotel, kā arī Opera Hotel&SPA, Taka Spa, skaistumkopšanas profesionālā skola Beauty School, sanatorija “Jantarnij bereg”.

Katru gadu video un foto atskaites no visam pasaules malām, kur tiek svinēta Starptautiskā labsajūtas diena, tiek apkopoti vienā videoklipā, kurā var redzēt, cik daudz cilvēku vēlas būt veselīgi un dzīvot ilgi un laimīgi. Šajā sakarā “Starptautiskās labsajūtas dienas” organizētāji un dalībnieki aicina visus piedalīties zibakcijā, kas norisināsies 9.jūnijā no plkst, 11.00 līdz plkst.13.00, Bulduros, 9.linijā. Zibakcijas mērķis izveidot burtus GWD ar cilvēku palīdzību un veikt aerofilmēšanu. Visiem dalībniekiem tiek garantētas balvas.

Ar katru gadu arvien vairāk valstis atbalsta “Starptautisko labsajūtas dienas” ideju, atzīmējot šo dienu plašākā mērogā. Saņemot atbalstu no valsts iestādēm šī diena kļūst arvien nozīmīgāka visā pasaulē. 2017.gadā šo dienu atzīmēja vairāk kā 4000 organizāciju. Šogad desmitiem jaunu uzņēmumu pievienojas šim skaitam. Īpašu atbalstu valsts līmenī “Starptautiskās labsajūtas dienas" organizēšanā saņem: ASV, Kanāda, Indija, Īrija, Kostarika, Nigērija, Meksika, Aruba, Turcija, Īrija, Serbija un Brazīlija.

Arī šogad nemainīga palikusi "Starptautiskās labsajūtas dienas" devīze – „Viena diena var mainīt visu Tavu dzīvi!”, kā arī tās simbols - rozā aplis ar uzrakstu "Es saku JĀ". "Starptautiskās labsajūtas dienas" pamatā ir manifests - 7 soļi ceļā uz laimīgu dzīvi.

Manifests aicina: 1) dzert vairāk ūdens, 2) doties vienu stundu garā pastaigā, 3) pirkt vietējos ekoloģiskos produktus, 4) neizmantot plastmasas pudeles, 5) izdarīt labu darbu, 6) organizēt ģimenes vakariņas, 7) doties gulēt plkst. 22:00. Tas viss ir pavisam vienkārši un ikvienam pieejami, atliek tikai izvēlēties, kam jūs teiksiet

„JĀ”. Šogad īpaša uzmanība tiek veltīta bērniem, viņu iespējām, labklājībai un izpratnei, uzsvars tiek likts uz bērnu ar invaliditāti problēmām dažādās valstīs.


Pasākuma organizatore – Latvijas pirmā starptautiskā wellness centra „Balans” dibinātāja, daudzfunkcionālas kompānijas “Inbalans Group”, kas sniedz pilnu pakalpojumu spektru wellness viesmīlības sfērā, ģenerāldirektore un “Starptautiskās labsajūtas dienas” sūtne Latvijā Alla Sokolova.


Atbalsta: kompānija Inbalans Group, «International Wellness Centre Balans». Piedalās: , «Amber Spa Boutique Hotel», bērnu klubs «Balans kids», ESPA Rīga, , Grand Hotel Kempinski Riga, Pullman Riga Old Town Hotel, SPA School, LU Rīgas Medicīnas koledža, Taka SPA, Hotel School Riga, Opera Hotel&SPA, Beauty School, sanatorija “Jantarnij bereg” un daudzi citi, kas vēlas dalīties ar labo noskaņojumu un aicināt ikvienu no mums doties solis tuvāk veselīgam dzīvesveidam un personīgajai labsajūtai.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49780297sec.