Muskuļoti vīrieši dzīvo ilgāk

Jaunākajā Vācijas internistu biedrības starptautiskajā pētījumā ir konstatēts, ka muskuļoti vīrieši dzīvo ilgāk nekā vīrieši ar vāju muskuļu struktūru. Lielāks muskuļu daudzums “sadedzina” vairāk cukura, kas mazina diabēta risku. Muskuļu treniņš pozitīvi iespaido holesterīna līmeni un asins ķermenīšu vērtības. Internisti iesaka vīriešiem nodarboties ar izturības sporta veidiem, piemēram, skriešana, slēpošana, bet arī pievērst lielāku uzmanību spēka vingrinājumiem, piemēram, hanteļu vai svara stieņa cilāšanu, jo tas sekmē asinsrites sistēmu.

Lielāka muskuļu masa stiprina ķermeni un skeletu. Kaloriju patēriņš ir daudz lielāks nekā tieviem un ļoti slaidiem cilvēkiem. Arī sievietēm ir ieteicams nodarboties ar spēka treniņiem, jo tas vecumā samazina saslimšanas iespēju ar dažādām kaulu slimībām. Muskuļu trūkums bieži vien vecumā cilvēkam deformē skeletu un rada invaliditāti.

Vīriešiem tiek ieteikts nodarboties ar kalnu velosipēdu braukšanu un airēšanu, taču neiesaka nodarboties ar muskuļu “uzpumpēšanu” skaistuma dēļ. Muskuļiem ir jāveidojas dabiskā veidā, proti, bez speciālām piedevām, kas veicina muskuļu augšanu.

Vīriešiem ir jāatrod vidusceļš starp izturības un spēka vingrinājumiem, piemēram, divas reizes nedēļā stundas skrējiens un divas reizes pusstundas treniņš svaru zālē.

Speciālisti iesaka pilsētas apstākļos skriešanu aizvietot ar uzkāpšanu 10 stāvā vai arī došanos uz sporta centru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14548302sec.