10 līdzekļi, kā cīnīties ar paģirām [1]

Ballītes, dzimšanas dienas, pasēdēšanas un galu galā arī - Jaunā gada svinības - reizēm beidzas nepatīkami - nākamajā dienā sāp galva, uzmācas īgnums, neko negribas. Labi, ka paģiras ir kaite, ko var izārstēt pašu spēkiem. Desmit labākie veidi, kā paģiras novērst vai padarīt ciešamākas:

1. Pirms gulētiešanas iedzert citronūdeni. Lai cik ļoti pasaule grieztos un māktu nogurums, tiešām ir vērts saņemties un izdzert viena citrona sulu, kas samaisīta ar ceturtdaļlitru ūdens. Tā šķidrums uzreiz pirms gulētiešanas nonāk organismā un miegā cīnās ar toksīniem un atūdeņošanos.

2. Ilga vanna. Gulēšana vannā palīdz organismam, veicinot vielmaiņu.

3. Sejas maska. Jebkura veida sejas maska palīdzēs justies un izskatīties labāk.

4. Jāparūpējas par svaigiem un patīkamiem aromātiem telpā, kur uzturas. Īpaši svaigais citronu vai grepfrūtu aromāts palīdzēs atgūt pieņemamu garastāvokli. Var dedzināt ēteriskās eļļiņas, var sarūpēt elektrisko gaisa atsvaidzinātāju.

5. Pareiza elpošana. Dziļi, lēni elpas vilcieni uzreiz dos vairāk spēka.

6. Pastaigas. Pat tad, ja tam nepieciešams milzīgs gribasspēks, ir vērts saņemties un doties pastaigā. Pusstundu ilga pastaiga veicina vielmaiņu, ļauj elpot svaigu gaisu un palīdz tikt vaļā no alkohola.

7. Masāža ir viena no veselīgākajām procedūrām pasaulē. Tā noņem stresu un atjauno ādas un muskuļu šūnas. Ja nav neviena, kas varētu sniegt masāžu, var to darīt pats - ar roku vai tenisa bumbiņu.

8. Burvju triks. Viparita karani ir jogas treniņa sastāvdaļa, kas prasa ļoti minimālu spēka ieguldījumu, bet sniedz pārsteidzošu rezultātu. Nogulieties uz grīdas perpendikulāri pret sienu, kājas paceliet gaisā, dibenu piebīdiet pie sienas un palieciet šādā pozā desmit minūtes. Venozās asinis atplūst no kājām, atslogo sirdi un plaušas, paaugstinātais skābekļa līmenis uzlabo vielmaiņu un tādējādi arī šūnu atjaunošanos. Uzlabojas arī smadzeņu darbība, galva kļūst skaidrāka.

9. Jāēd augļi un jāuzņem vitamīni.

10. Smiekli. Jāmēģina radīt jautrību, skatoties komēdijas vai klipiņu internetā - smiekli noņem stresu, izvada toksiskās vielas no organisma, atslābina muskuļus, rosina organisma reģenerāciju un trenē 80 dažādus muskuļus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 spotty 01/15/2010 09:50 Ar paģirām šie ieteikumi droši vien palīdz cīnīties, pašsajūtu uzlabo un tā :) bet jāatcerās tas, ka nekad un nekādos apstākļos ātrāk par tām 0,15 promilēm stundā no asinīm alkoholu neizdabūt.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8900969sec.