iCelo piedāvā pasākumu skaistumam un veselībai

Skaistums ir filozofisks jēdziens, kas ietver sevī daudz vairāk, jo ārējais skaistums slēpjas iekšējā skaistumā. Lai pilnveidotu un saglabātu sievišķību, sniegtu zināšanas par līdzsvaru starp intelektuālo, materiālo un emocionālo dimensiju, ceļojumu un atpūtas portāls iCelo.lv 25.09.2010 aicina veselīga dzīves veida atbalstītājus un citus interesentus uz pasākumu „Atpūta skaistumam un veselībai“.

Dienas plānā ietilpst nodarbību cikls, kas apvieno sekojošas tēmas:

- zināšanas par uzturu, kas dod iespēju kontrolēt svaru un palīdz uzlabot veselību;

- kāpēc mājās gatavots ēdiens ir fiziski un emocionāli nozīmīgāks;

- kā saglabāt sevī SIEVIETI, realizējot neskaitāmas sociālās lomas, kas sievietei ir ikdienā jāpilda;

- sievietes seksualitāte un sevis līdzsvarošana;

- savu radošā potenciāla atgriešanas secība;

- kādus ķermeņa kopšanas līdzekļus skaistumam un veselībai var pagatavot no mājās atrodamajiem produktiem;

- dejas un kustību terapijas apgūšanu;

- nobaudīt īstu pirts rituālu ar pirts tējas baudīšanu.

Ikvienam ir svarīgi atrast motivāciju jeb enerģiju daroties, būt noderīgam sev un citiem, jo emocijas ir tās, kas liek cilvēkam rīkoties, nevis prāts un zināšanas. Pasākuma dalībnieki uzzinās kā motivēt sevi un savus tuviniekus, kā gūt pozitīvu emocionālo lādiņu un noteiktu motivācijas devu kāda sapņa piepildīšanai.

Papildus teorētiskajām mācībām, dalībniekiem praktiskajās nodarbībās ir iespēja apgūt dabīgo produktu kopšanas līdzekļu pagatavošanu un sasildīties īstā lauku pirtiņā, iepazīties ar pirts rituāliem, un baudīt sāls, augļu un šokolādes pirts procedūras profesionālu pirtnieku vadībā. Pirts latviešiem jau izsenis ir bijusi ne tikai mazgāšanās vieta, bet arī enerģētiskas un garīgas prakses vieta. Pirts rituāls nomierina nervus, uzmundrina prātu, palielina darba spējas, dziedē kaites un darbojas arī kā skaistumkopšanas līdzeklis. Turklāt cilvēks no pirts slotiņām saņem visvairāk dabas spēka un spirgtuma.

Viesi un lektori

Pasākumā ar savām zināšanām dalīsies ārste un uztura speciāliste Inga Pūce, pieredzējusi psiholoģe Inta Siliņa un diplomēta deju un kustību terapeite Simona Orinska. Par sievietes seksualitāti un radošo realizāciju stāstīs izaugsmes treneris un bioenerģētikas eksperts Andžejs Reiters. Tāpat būs iespēja satikt un ieklausīties profesionālu pirtnieku Aijas Virses un Jāņa Pavloviča pieredzē par pirts gudrībām skaistuma un veselības veicināšanai. Visas dienas garumā dalībnieki varēs personīgi konsultēties pie speciālistiem un rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, kā arī sastādīt savu individuālo uztura plānu.

Vakara plāns un pārsteigumi

Pēc nodarbībām, pasākuma vakara daļa plānota ar sirsnīgām sarunām un skanīgu sadziedāšanos raugoties ugunskura liesmās. Būs arī pārsteiguma balvas no pasākuma atblastītājiem.

Un vēl ... vai esat baudījuši šokolādes maskas relaksējošo iedarbību? Visiem pasākuma dalībniekiem būs iespēja baudīt šādu iespēju! Kā arī izveidot ko paliekošu – kopīgs šokolādes foto. Feini, vai ne?

Sīkāku informāciju par pasākumu meklējiet: http://www.icelo.lv/lat/atputa_skaistumam_veselibai

Ja arī tev liekas, ka viss dzīvē jau sasniegts, tomēr pietrūkst gandarījuma sajūtas par paveikto un meklē ko iedvesmojošu, piesakies un tiekamies pasākumā!

Būsim skaisti un veseli!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11278415sec.