Ko piedāvā Jāņa Ģīļa privātā Plastikas ķirurģijas klīnika?

Reklāmraksts

Dr. Med. Jāņa Ģīļa privātā Plastikas ķirurģijas klīnika ir dibināta 1992. gadā, un uz šodienu piedāvā vienu no plašākajiem pakalpojumu klāstiem Baltijā. Klīnikas specializācija ir estētiskā un rekonstruktīvā plastikas ķirurģija – sejas, krūšu, ķermeņa un dzimumorgānu operācijas.

Sejas operācijas

Seja ir kā mūsu katra personības vizītkarte, un ir tikai cilvēcīgi vēlēties justies un izskatīties labi. Laikam ejot, mūsu organismā norit dabīgās novecošanas process, kas skar arī sejas ādu. Šis process norit lēnām, ja vien paši to nestimulējam, veltot pārāk maz laika atpūtai, smēķējot vai pat uzturoties piesmēķētās telpās, pastiprināti sauļojoties vai nepietiekami rūpējoties par savu sejas ādu.

Sejas un kakla āda kļūst sausāka un līdz ar to mazāk elastīga. Parādās pirmās mazās krunciņas ap acīm un muti. Lūpu āda ir īpaši maiga un plāna, tādēļ, ja netiek nodrošināta nepieciešamā kopšana, novecošanas ietekme ir manāma ātrāk. Sejas audi un taukaudi palēnām sāk noslīdēt uz leju, kā rezultātā mainās sejas ovāla līnija un, asinsvadu tīkli, kas izvietojušies sejas ādā, kļūst aizvien redzamāki.

Pieredze rāda, ka cīņā ar novecošanas pazīmēm jūs tikai iegūsiet, laicīgi veicot nelielas kombinētas sejas rejuvenācijas (atsvaidzināšanas) procedūras, tādējādi panākot ne tikai redzamus lieliskus uzlabojumus, bet arī ietaupot laiku un naudas līdzekļus.

Mūsdienu medicīna un zinātne sniedz visas iespējas novecot skaisti. Ir lieliska sajūta ar patiku vērsties spogulī un neapgrūtināt sevi ar mūžseno jautājumu: „Vai es izskatos tieši tik veca, cik man ir gadu?”

Krūšu operācijas

Daba pret sievietēm nav vienādi dāsna: vienai tā atvēlējusi pārāk mazas krūtis, citai – pārāk lielas krūtis. Ķermenim dara pāri arī laiks un gravitācija – šie divi spēki velk uz leju visu, ko vien var, un krūtis nav izņēmums; savu iespaidu atstāj arī svara izmaiņas, grūtniecība, bērnu zīdīšana. Vienlaicīgi veicot krūšu formas korekciju izmantojot pašas pacientes taukaudus, ir iespēja uzlabot ķermeņa kontūras kopumā. Operācijai nepieciešamie tauki lielākoties tiek atsūkti no problēmzonām – vēdera, augšstilbiem un gurnu rajonā.

Krūšu palielināšanas laikā ir iespējams uzlabot krūšu formu gan ar implantu palīdzību, gan pašas pacientes taukaudiem. Krūšu formas un izmēra palielināšana tiek veikta vairāku iemeslu pēc:

- Lai uzlabotu ķermeņa kontūras sievietēm, kuras personīgu iemeslu dēļ uzskata, ka viņu krūtis ir pārāk mazas,

- Lai atgūtu zaudēto krūšu tilpumu, kas ir samazinājies pēc grūtniecības, svara zuduma vai novecošanās rezultātā,

- Lai novērstu krūšu asimetriju,
- Ja nepieciešama krūšu rekonstrukcija pēc onkoloģiskas operācijas.

Ir pieejami dažādu izmēru, tilpumu un formu krūšu implanti, kas ļauj individuāli atrast ikvienai sievietei vispiemērotāko, lai iegūtu vēlamo krūšu izskatu.

Krūšu pacelšana var atjaunot Jūsu figūru, Jūs atgūsit gravitācijas rezultātā zudušo kādreizējo krūšu apjomu un formu. Ja gadiem ejot vai pēc bērna barošanas Jūs esat zaudējusi krūšu tilpumu un Jūs vēlaties tās padarīt kuplākas, vienlaicīgi ar krūšu pacelšanas operāciju var ievietot implantus, tādējādi palielinot krūtis līdz vēlamajam izmēram. Daudzos gadījumos sievietes vēlas krūšu pacelšanu, lai koriģētu iedzimtu asimetriju, kad viena krūts ir labi attīstīta, bet otra neattīstīta.

Krūšu samazināšana. Smagas un lielas krūtis nereti izraisa kakla, muguras un plecu sāpes, iežmaugas plecos un milzīgu neērtības sajūtu. Krūšu samazināšanas operācijas ieguvums būs daudz lielāks nekā mazāka izmēra un tvirtas krūtis, Jūs atbrīvosities no psiholoģiska un emocionāla diskomforta, iegūsiet kustību brīvību sporta nodarbībās un fiziskās aktivitātēs un daudz lielāku iespēju apģērbu stilu izvēlē.

Dzimumorgānu operācijas

Erektīlā disfunkcija (impotence) ir psiholoģiski un emocionāli smags stāvoklis, kad dzimumloceklis nav spējīgs piebriest un veikt vienu no funkcijām – dzimumaktu.

Iemesli šādai disfunkcijai var būt dažādi – traumas, prostatas operācijas, cukura diabēts un citi.

Vairākumā gadījumos situāciju var uzlabot urologs vai seksopatologs. Tomēr ir reizes, kad ķirurģiska ārstēšana ir vienīgais risinājums pilnvērtīgas seksuālās dzīves atgūšanai. Dzimumloceklī tiek ievietots implants, kas, nodrošina dzimumlocekļa atrašanos piebriedušā stāvoklī visu laiku, vai arī hidrauliska uzpumpējama protēze ar kuras palīdzību erekciju panāk, kad tas ir vēlams. Pārējā laikā dzimumloceklis atrodas saplakušā stāvoklī. Par šāda implanta esamību zina tikai pacients un viņa ārsts.

Arī sievietēm mēs piedāvājam veikt dzimumorgānu korekcijas operācijas - mazo kaunuma lūpu redukciju jeb samazināšanu un lielo kaunuma lūpu tilpuma palielināšanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55297303sec.