Precēti vīrieši sievietēm patīk daudz labāk

Patiesībā laulības gredzens daļēji ir domāts kā zināms atbaidīšanas līdzeklis - tas nozīmē, ka svešām sievietēm ir jāturas pa gabalu no apgredzenota vīrieša. Neskatoties uz to, gredzens sieviešu acīs apliecina vīriešu kvalitāti - tas nozīmē, ka precēts vīrietis jau ir pārbaudīta vērtība un ka viņš ir derīgs attiecībām.

Protams, doties precētu vīriešu medībās noteikti nav jauki, tomēr dažkārt brīvas sievietes tā dara. Gredzens padara vīrieti atraktīvāku un to pierāda arī Oklahomas universitātes zinātnieku pētījums.

100 sievietēm bija jāaplūko vīriešu fotogrāfijas uz jāizlemj, vai tās vēlētos attiecības ar konkrēto vīrieti. Pie bildēm bija apskatāms arī vīrieša profils, kur bija apskatāma informācija, ko zinātnieki bija sagatavojuši piemērotus sievietēm, zinot, ka šādas īpašības tās vēlas redzēt vīrietī. Vienīgā atšķirība bija tā, ka dažiem vīriešiem klāt bija rakstīta piezīme - precēts, bet citiem šādas piezīmes nebija.

Līdzīga aptauja tika veikta arī vīriešu vidū. Viņi visvairāk bija ieinteresēti sievietēs, kas ir neprecētas, savukārt sievietes gluži pretēji - par atraktīvākajiem tika atzīti vīrieši, kas jau bija "drošās rokās". Kandidātu atraktivitāte pieauga pat par četrām reizēm, ja tie bija precēti. Laulības saistības respektēja tikai jau precētas sievietes un par atraktīvākiem atzina brīvus vīriešus.

Ar ko izskaidrojams šāds fenomens? Sievietes uzskata, ka precēti vīrieši jau ir pierādījuši, ka spēj un vēlas uzņemties saistības. Papildus tam kāda cita sieviete (protams, vīrieša sieva) jau ir izpētījusi konkrētā vīrieša īpašības un atzinusi šo eksemplāru par precēšanas vērtu. Protams, no svara ir arī kopā dzīvošanas fakts - vīrieši, kas dzīvo kopā ar sievietēm, bieži ir prasmīgāki par brīviem vīriešiem, kas dzīvo vieni. Šādi vīrieši vairāk mazgā traukus, prot ieklausīties, kārtīgi ievēro personīgo higiēnu, atceras dzimšanas dienu datumus, pazīst sievieti menstruāciju laikā, zina sieviešu iecienītos seriālus - vīri to visu zina. Šādas zināšanas precētus vīriešus padara par iekārojamu laupījumu. Un, šķiet, ka vīriešiem tas patīk - pētījumā noskaidrots, ka katras piektās attiecības ir "zagtas" attiecības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Atlantic Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15741014sec.