Izstādē «Baltic Beauty 2011» prezentēs Latvijā ražotu kosmētiku

No 4. līdz 6.novembrim izstādē “Baltic Beauty 2011” Ķīpsalā līdzās pasaulē labi zināmiem ārvalstu kosmētikas zīmoliem ikviens interesents varēs iepazīties un arī iegādāties Latvijā ražotu profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kas top jaunos, radošos un izaicinājumu pilnos uzņēmumos.

Izstādē piedalīsies vairāki Latvijas uzņēmumi, kas ražo visdažādāko kosmētiku: SIA „GMT”, SIA "Ambersense", z/s „Indrāni”, SIA „MariLUX”, SIA „Sarmas SK” un citi.

Micelārais ūdens – jaunums kosmētikas nozarē

Uzņēmums „Ambersense” ir jauns Latvijas kosmētikas ražotājs, kas savu darbību uzsācis tikai 2011.gada sākumā Rīgā. Uzņēmums izstādē prezentēs profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku – ķermeņa eļļas, skrubjus, sviestus, sejas un dekoltē krēmus, kosmētiku vīriešiem, tostarp arī jauno sejas krēmu kas mazina skūšanās radīto kairinājumu un iekaisumu, un 100 % dabīgo kosmētikas līniju mazuļiem.

„Ambersense” piedāvās arī jaunumu kosmētikas nozarē – vienīgo Latvijā ražoto micelāro ūdeni, kas paredzēts sejas un dekoltē tīrīšanai, lieliski aizstājot pieniņa un tonika lietošanu. Šādu kosmētisko produktu ražo tikai daži nozares uzņēmumi Francijā un Vācijā.

Kosmētika profesionāļiem un plašam patēriņam

Uzņēmumā „GMT”, kur strādā profesionāļi ar vairāk nekā 15 gadu darba pieredzi skaistumkopšanā un estētiskajā medicīnā, izstrādā un ražo profesionālos skaistumkopšanas līdzekļus, izmantojot jaunākos zinātniskos atklājumus. Uzņēmuma produkcija tiek ražota Rīgas Farmācijas fabrikā, bet drīzumā tiks atklāta GMT BEAUTY profesionālās kosmētikas ražotne Valmierā ar Baltijā vismodernāko kosmētisko produktu ražošanas un laboratorijas aprīkojumu.

Izstādē tiks prezentēta profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY produkcija, kas piedāvā inovatīvu, kompleksu pieeju cilvēka ķermeņa estētisko problēmu risināšanā. GMT BEAUTY stendā ikviens varēs noteikt savu ādas stāvokli un piemeklēt atbilstošākos kosmētikas produktus, kā arī iegādāties kosmētiku par īpašām cenām.

Uzņēmuma „MariLUX” ražotne atrodas Rīgā, kurā top kosmētika pēc Latvijā izstrādātām tehnoloģijām. Kosmētikas ražotājs izstādē prezentēs plašu kosmētisko produktu klāstu – pīlingus un maskas sejai un ķermenim, kas veidoti uz jūras aļģu un augu diatomīta (aļģu nogulumu) bāzes, kā arī ziedūdeņus jeb hidrolatus. Apmeklētāji varēs uzzināt visu par uzņēmuma produkciju, tostarp arī jaunākajiem produktiem – plastificējošo masku krūšu zonai un plastificējošo masku acīm, kas efektīvi palīdz novērst grumbas un tumšos lokus zem acīm.

Uzņēmēja un pieredzējusī kosmetoloģe-aromterapeite Sarmīte Kauliņa no Lielvārdes piedāvās divas ekoloģiskās kosmētiskas produktu līnijas – „Afrodīte” un „Orhideja”. Šajos produktos izmantoti dažādu augu ekstrakti, tostarp arī Latvijas dzērveņu, kumelīšu, kliņkas papildina ādas šūnas ar skābekli dabiskā veidā. Savukārt labi zināmā strausu ferma „Indrāni” veiksmīgi pievēršusies arī kosmētikas ražošanai un savu produkciju prezentēs izstādē.

Kā zināms, no 4. līdz 6. novembrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – 7. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts “Baltic Beauty 2011”, kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu sacensības un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus!

Norises vieta:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:

4.–5. novembris no plkst. 11.00 līdz 20.00
6. novembris no plkst. 11.00 līdz 19.00

Biļešu cenas:
Pieaugušajiem – Ls 3,5
Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,5
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kurshi Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44649506sec.