Daba SPA: Otro vasaru vērojam ārzemnieku tūristu pieplūdumu

Atpūta SPA centros nu jau arī pie mums kļuvusi par teju mīļāko iedzīvotāju un arī viesu relaksācijas un sevis lutināšanas iespēju. Pārsvarā ierasts, ka šādiem centriem piemērotākā vieta ir ārpus pilsētas, jūras tuvumā vai citur pie dabas. Lai apgāztu šo pieņēmumu, apjautājāmies Daba Spa centra vadītājai Viktorijai Kurakinai par plāniem un paveikto, jo Daba SPA atrodas tepat Rīgā, klusajā centrā Antonijas ielā.


Travelnews.lv: Ka pagājusi šī vasaras sezona?

Viktorija Kurakina: Interesanti un labi. Otro vasaru vērojam vietējo klientu skaita samazināšanos un ārzemnieku tūristu pieplūdumu. To var pamatot ar Latvijas īso vasaru, kad visi "vietējie", ieraugot sauli, skrien prom uz vasarnīcām, pie jūras vai atvaļinājumos. Savukārt tūristi gan ir ļoti aktīvi un vēlas atpūsties ilgi un bieži.

Vasarā atbalstījām divus jaukus pasākumus Inčukalnā, kā arī dažus posmus Baltic Open Cup 2012 un Vislatvijas zirgu dienās. Tur VIP teltī taisījām SPA stūrīti un akcijas robežās piedāvājām viesiem izbaudīt galvas un kakla zonas masāžu.

Travelnews.lv: Kas jauns ieviests, kādas procedūras ieguvušas sevišķu atsaucību?

Viktorija Kurakina: Vasarā ir bijis īpašais piedāvājums ķermeņa ādas attīrīšanai un detoksikācijai no "Siberian SPA" - "skaistums un svaigums", kur tika piedāvāta sildīšanās procedūra ciedra pirtī un ķermeņa pīlings. Šis piedāvājums cilvēkiem ļoti iepaticies, un mēs turpmāk iekļausim to pamatprocedūru sastāvā.

Vispār cilvēki ļoti iecienījuši divu stundu garu, reafirmējošo (sejas ovāla korekcijas) masāžu sejai. Tā ir pieprasīta gan starp sievietēm, gan starp vīriešiem jebkurā gadalaikā. No vasaras piedāvājam jaunu mājas līnijas kosmētiku sejai - KIWI, kas ir vērtīgi Latvijas produktu un eko kosmētikas cienītājiem.

Travelnews.lv: Kas ir populārākā auditorija pie Jums - ārzemnieki vai vietējie, sievietes vai vīrieši? Kādā vecumā?

Viktorija Kurakina: Auditorija ir diezgan plaša. Sievietes vecumā no 21 līdz 60 gadiem, vīrieši no 30 līdz 60, tūristi no 24 līdz 75 gadiem.

Travelnews.lv: Kā gatavojaties pārsteigt klientus jaunajā rudens-ziemas sezonā?

Viktorija Kurakina: Mēs gatavojam jaunus "siltus" piedāvājumus gan ķermenim, gan sejai, kas palīdzēs sasildīties vēsajās rudens dienās. Bet tas nedaudz vēlāk, kad beigsies "skolas bums" un vecāki spēs veltīt laiku sev.

Vairāk informācijas par Daba SPA piedāvājumiem interneta vietnē www.dabaspa.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40095019sec.