Aqua Villa SPA informē par neticami iedarbīgām procedūrām

Ziemā matiem, ķermeņa un sejas ādai nepieciešama īpaša kopšana un mitrināšana. Par procedūrām, ko ieteicams veikt ziemas sezonā un par padomiem ķermeņa kopšanā vairāk pastāstīja dienas SPA – salonfrizētavas Aqua Villa kosmētiķe Laina Traniņa.

"Ziemas sezonā pirms gadumijas lielajiem pasākumiem, kā arī līdz ar siltā laika iestāšanos, klientu vidū populāras ir ķermeņa korekcijas procedūras notievēšanai un ādas, audu tonizēšanai - BIO pīlings – masāža ar speciālām kaktusu saru birstītēm un saitēšanas sistēma AROSHA, ko visu pavada masāža ar rokām. Šai procedūrai tiešām ir neticams efekts, pat procedūru veicot tikai vienu reizi iespējams zaudēt vairākus centimetrus ķermeņa apkārtmēra. Arī vīrieši labprāt izmanto koriģējošās masāžas. Viņi novērtē, ka āda atgūst tonusu, un paši pēc tam jūtas patiesi atbrīvoti," informē Aqua Villa SPA kosmētiķe.

Laina stāsta, ka ziemā, vēsākā laikā populāras ir karsto lavas akmeņu un pusdārgakmeņu masāžas, kas ir ar dziedinošu, relaksējošu efektu, atbrīvo muskuļus un veicina organisma atjaunošanos. Tuvojoties Valentīndienai, Laina Traniņa aicina pāriem izbaudīt šokolādes masāžu, kas sniedz veselīgu seksuālo enerģiju un patīkamas, harmonizējošas sajūtas. Masāžas laikā tiek masēts gan ķermenis, gan sejas āda. Masāža notiek ar 100 procentu tīrvielas šokolādi un siltu dabīgu mandeļu eļļu.

"Tieši rudens, ziemas un agra pavasara laikā iesaku veikt procedūras sejas ādas struktūras uzlabošanai, lai novērstu grumbas, ādas atoniju (ļenganu ādu) un nevienmērīgu ādas pigmentāciju. Piedāvājam ādas slīpēšanas procedūru ar korunda kristāliem un/vai dimanta kristāla uzgaļiem, kas novērš dažādus ādas defektus un stimulē jaunas ādas veidošanas, kas piemērota arī jūtīgai ādai, kā arī acu zonai. Sejas koriģējošās procedūras ieteicams veikt rudenī, ziemā vai agrā pavasarī, jo pēc šīm procedūrām āda ir jūtīga pret saules stariem, līdz ar to vasarā procedūru nav ieteicams veikt. Pēc procedūras ieteicams lietot dienas krēmu ar saules aizsargfiltriem," informē Laina Traniņa.

Aqua Villa SPA kosmētiķe Laina Traniņa: "Ziemas aukstajā laikā svarīga ir ādas mitrināšana un tās aizsardzība. Vakaros, ja neplānojat doties laukā salā, iesaku lietot gan mitrinošus krēmus, gan maskas, gan kompreses, jo āda ir ne tikai jābaro, bet arī jāmitrina, jo apkures sezonā āda kļūst īpaši sausa. Ejot laukā lietojiet sejas krēmu ar augstu lipīda saturu, lai aizsargātu ādu no sala. Ieteicams arī regulārs (vienu reizi nedēļā) sejas pīlings, kas nepieciešams, lai seja elpotu un spētu uzsūkt tai sniegtos krēmus." Ziemā svarīgi ir rūpēties arī par galvas ādu, proti, matus rūpīgi izžāvēt pirms doties laukā un noteikti valkāt siltu cepuri vai adītu apsēju ap ausīm, pretējā gadījumā draud meningīts, sejas nervu apsaldējums un citas problēmas. Ir ieteicams lietot šampūnus ar mitrinošu sastāvu, ja matus mazgā vakarā, jo arī tiem ir tendence kļūt sausiem īpaši ziemas periodā, jo tiek pastiprināti lietoti galvas apsegi, cepures.

Ziemas laikā mūsu mājokļos novērojams sauss gaiss, tāpēc Laina iesaka novietot traukus pildītus ar ūdeni uz radiatoriem, tādējādi palielināsies mitruma daudzums telpā, gaiss nebūs sauss un deguna un mutes gļotādas tiks mitrinātas, kas radīs komfortablas izjūtas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.aquavillaspa.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41067314sec.