Aqua Villa Spa atklāj skaistuma un veselības noslēpumus pavasarī

Beidzot baltā ziema arī Latvijā atkāpjas un cilvēkus sāk priecēt gājputnu atgriešanās, siltie saules stari, pavasarīgas gaisa vēsmas, bet parkos var redzēt aizvien vairāk skrējēju, nūjotāju un citu sporta veidu piekritēju. Saprotams, ka pavasaris ir kā dzinējspēks, lai atgūtu formu, labu pašsajūtu un skaistumu.

Laina Traniņa ir salonfrizētavas Aqua Villa Spa ģenerāldirektore, kura ne tikai lieliski spēj pastāstīt par veidiem, kā atjaunot ķermeni un garu, bet arī pati aktīvi nodarbojas ar nūjošanu un iesaka to ikvienam.

Ziema ir bijusi neierasti gara, daudzos cilvēkos tā radījusi nogurumu un pat depresiju, kas atstājis sekas arī vizuālajā tēlā, tāpēc Aqua Villa Spa ģenerāldirektore Laina Traniņa iesaka procedūras, kā cīnīties pret ziemas radītajām problēmām.

"Pavasarī nepieciešams attīrīt ķermeni, kam piemērotas procedūras var atrast Aqua Villa Spa. Iesaku dažādas attīrīšanās procedūras gan ķermenim, gan sejai, arī notievēšanas procedūras, kas izvada nevajadzīgās vielas, īpaši iedarbīga ir aromterapija un procedūras ar aļģēm," informē Laina Traniņa.

Tā kā ādai ir tendence sabiezēt un tā kļūst sausa, Laine Traniņa iesaka veikt pīlingus, kas gan ādu atjaunos, gan padarīs gludu un ar vienmērīgu ādas krāsu. Laina uzsver, ja pat tikai vienreiz veiksiet pīlingu, saskatīsiet acīmredzamu uzlabojumu. Īpaši iedarbīgs ir biopīlings, kas tiek veikts ar īpašām birstītēm, kā rezultātā uzlabojas ādas virsma, asinsrite, izdalās toksīni un mazinās celulīts. Šo procedūru iecienījuši arī vīrieši.

Protams, sevi palutināt var arī mājas apstākļos. Aqua Villa Spa ģenerāldirektore: "Variet samalt auzu pārslas kopā ar kvalitatīvu olīveļļu un veikt masāžu no sejas centra uz ārpusi. Efektīvs ir arī pīlings ar kafijas biezumiem. Vannai variet pievienot jūras sāli, kas attīra ķermeņa ādu, bet noteikti nemērcējieties šajā jūras sāls ūdenī vairāk par 20 minūtēm, jo pēc šī laika perioda visas sliktās vielas sāls var atkal ievilkt atpakaļ ādā. Vērtīgi ir skābpiena produkti, piemēram, droši variet kefīru likt uz ādas un pamasēt, kas padarīs ādu gaišāku un veselīgāku. Visa ķermeņa norīvēšanu var veikt pievienojot jūras sāli augstas kvalitātes olīveļļai. Runājot par matu kopšanu, pavasarī ieteicams nogriezt matu galus, lai tos stiprinātu un ļautu ieplūst labajai enerģijai."

Laine Traniņa pati aktīvi nūjo. Aqua Villa Spa ģenerāldirektore iesaka garas, aktīvas pastaigas un dziļu elpošanu. "Pierādīts, ka lēnas pastaigas cilvēku nogurdina, tāpēc iesaku ātras un garas pastaigas vai nūjošanu, kā laikā izkustās viss ķermenis, jau pēc mēneša iespējams redzēt kā izmainījusies ķermeņa figūra. Nūjošanas laikā pārņem fantastiskas sajūtas, iespējams baudīt dabu, redzēt kā tā mainās. Pirms nebiju sākusi nūjot, šis sporta veids šķita pat nedaudz smieklīgs, bet sākot to darīt, nevaru vien sagaidīt nākamo reizi, kad došos uz Mežaparku, lai nūjotu" tā Aqua Villa Spa ģenerāldirektore.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.aquavillaspa.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kurshi Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36766005sec.