Nosaukti medicīnas tūrisma top galamērķi

Vēlaties kaut ko izmainīt, uzlabot vai implantēt? Turpinājumā medicīnas tūrisma populārākie galamērķi pasaulē.

Indija

Indijā augstā līmenī ir attīstīta acu ķirurģijas nozare. Araving eye - care sistēma ir atrodama vairākās Indijas slimnīcās, tā palīdz cīnīties pret aklumu. Papildus ārzemju tūristiem, pēdējos 30 gados šīs procedūras ir palīdzējušas 2.4 miljoniem nabadzīgajiem Indijas iedzīvotājiem. Aravind Eye ārstē dažādas acu slimības – glaukomu, kataraktu, kā arī dod iespēju transplantēt acis.

Bangkoka, Taizeme

Laipni lūgti Bangkokā – pasaules dzimuma maiņas operāciju galvaspilsētā. Ja vēlaties kļūt par vīrieti, sievieti vai ko citu, tad Bangkokas augsti kvalificētie ķirurgi ir līderi dzimuma maiņu operācijās. Vēl Taizeme ir pazīstama sirds un acu operāciju dēļ. Slavenā Bumrungrad Starptautiskā slimnīca ir galvenais ārzemju tūristu galamērķis.

Pekina, Ķīna

Akupunktūru vislabāk ir izbaudīt tās rašanās vietā, it īpaši, ja ir pieejami balzami, eļļas un ķermeņa smaržas no tradicionālās ķīniešu medicīnas. Kopš 1975. gada tā ir mājvieta Starptautiskajam Akupunktūras mācību centram. Ķīnā ir populāra arī šūnu terapija, kas ļauj smagi slimiem cilvēkiem izmēģināt jaunas ārstēšanas metodes.

Kolumbija

Ziemeļamerikas iedzīvotāji un cilvēki no citām pasaules vietām dodas uz Kolumbiju, lai veiktu sarežģītas operācijas par zemākām cenām. Bogota piedāvā plašas medicīniskās ārstēšanas procedūras un operācijas, sākot ar zobārstniecību un kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar sirds operācijām. Locītavu operācijas ir viena no Kolumbijas specialitātēm.

Nūka, Grenlande

Dronning Ingrids slimnīca ir vislabākā slimnīca Nūkā. Tā specializējas procedūru veikšanā, kurās ir nepieciešama zema temperatūra (piemēram, norautu ekstremitāšu piešūšana). Šajā slimnīcā nav nepieciešama gaisa kondicionēšana un apkures sistēma, kas novērš jebkādu piesārņotā gaisa plūsmu.

Teherāna, Irāna

Plastiskās ķirurģijas bizness Irānā mūsdienās ir ļoti populārs. Irānas plastikas ķirurgi liek zoda implantus, veic tauku atsūkšanas un visu pārējo, ko veic ķirurgi rietumu valstīs, tikai par mazāku samaksu. Vispopulārākā ir deguna korekcija. Musulmaņu sievietēm deguns ir viena no retajām ķermeņa daļām, kuras viņas drīkst rādīt sabiedrībā, tomēr arī vīrieši izmanto šo procedūru.

Malaizija

Vietas, kā pludmales kūrortpilsēta Penanga, ir populāri galamērķi krūšu operāciju pacientiem. Dažas tūrisma kompānijas pat rīko kompleksos ceļojumus šādā nolūkā. Ceļojumos ir iekļauta ārstēšanās pludmalēs, jo ārsti brīdina, ka gari braucieni lidmašīnās īsi pēc operācijas var izraisīt trombozi. Malaizijas galvaspilsēta Kualalumpura ir vieta, kur veic sarežģītākas procedūras, piemēram, smadzeņu operācijas epilepsijas ārstēšanai.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13001204sec.