Travelnews.lv bauda ārstniecisko zivju pedikīru jeb maigo zivtiņu bučas

Lai gan zivju spa procedūras Latvijā tiek piedāvātas jau zināmu laiku, tomēr joprojām daudziem tas ir pavisam kaut kas jauns. Arī man zivju spa, tieši ārstnieciskas zivju pedikīrs, bija vēl nezināms piedzīvojums spa plašajā pasaulē. Tomēr līdz brīdim, kad vēru Garra Rufa Spa durvis Vīlandes ielā 1, Rīgā.

Ienākot spa mājīgajās telpās, tieku sagaidīta ar smaidu un viesmīlīgu uzņemšanu. Pirmais pārsteigums - sajūtas kā tropos, jo telpas ir ļoti siltas, kas daudziem siltuma mīļiem ir kā paradīzes stūrītis rudens aukstajās dienās.

Zivju spa speciāliste laipni piedāvā apsēsties, lai ielas apavus nomainītu pret čībiņām un ar mitrām, siltām salvetītēm noslaucītu pēdas. Kopā ar sev tuvu cilvēku tieku aicināta blakus telpā, kur acīm paveras vairāki akvāriji ar brīnumus darošām zivtiņām. Katra ieņemam savu vietu un pirmdienas vakara relaksācija var sākties! Nedaudz satrauktas liekam kājas ūdenī un smejamies kā kutinātas, līdz pēdas pierod pie zivtiņu pieskārieniem jeb skūpstiem vai bučām. Speciāliste Kristīne min, ka pat tie, kuri sākumā ar bažām raugās uz zivju pedikīru, procedūras nobeigumā nemaz nevēlas, lai tā beidzas.

Telpā skan klusa mūzika, valda nepiespiesta atmosfēra, tiekam cienātas ar zāļu tēju un vērojam mazo zivtiņu kustības. Ik pa brīdim gribās smieties kā kutinātām, kad zivtiņas pieskaras zem pēdas. Sajūtas ir ļoti interesantas un patīkamas. Kristīne stāsta, ka šādu zivtiņu mājvieta ir termālie ezeri Turcijā. Arī šeit Rīgā zivtiņām tiek radīta līdzīga vide kā termālajos ezeros. Viņa arī informē, ka zivju ārstnieciskais pedikīrs ir unikāla procedūra, jo vienlaicīgi tiek sniegts pedikīrs, mikromasāža un pīlings.

Procedūras laiks tiek aizvadīts nemanot, vērojot zivtiņas, malkojot tēju, sarunājoties un baudot atmosfēru - prom no aukstā rudens un cilvēku pilnajām ielām... Ja pēdu āda ir jūtami sabiezējusi, būs nepieciešams atkārtot procedūru vairākas reizes, tomēr atšķirība būs jūtama jau pēc pirmās reizes. Un patiesi! Pēdas ir kļuvušas maigākas un vieglākas, gribās pat salīdzināt ar pūku vieglumu un maigumu.

Secinājums. Garra Rufa Spa mājīgajās telpas atgriezīšos vēl, jo ir noķerta tā viegluma sajūta... Zivju pedikīrs ir lieliska izklaide un atpūta vienlaicīgi. Iesaku iet kopā ar draugiem vai ar otro pusīti - vienaldzīgs nepaliks neviens!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.zivjuspa.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51574898sec.