La Daile SPA & SPE iepazīstina ar jauno procedūru «Rasas mirdzums»

Gludai un mirdzošai sejas ādai "Rasas mirdzums"

Viss ģeniālais ir vienkāršs – attīrīta un mitrināta sejas āda ir katras sievietes rota, labsajūtas un skaistuma noslēpums.

Pēc "Rasas mirdzuma" tava sejas āda būs attīrīta un svaigi mirdzoša. Divkāršais pīlingkrēms ar dabīgiem augļu enzīmiem un augļskābēm kārtīgi attīrīs, nogludinās un mitrinās ādu, to netraumējot.

Burvīgā sejas masāža apvienojumā ar svaigo, dabīgo rozā mālu masku ar zīda proteīniem nomierinās un bagātīgi mitrinās tavu sejas un dekoltē ādu, uzlabojot tās toni un elastību. Rozā māli ir dabīgs līdzeklis, kas satur daudz vērtīgo mikroelementu, tostarp kramu, dzelzi, magniju un kalciju, un tie lieliski palīdz sausai, jutīgai, dehidrētai un "pelēkai" sejas ādai, kāda ir vairākumam no mums, kas dzīvo pilsētas putekļos, uzturas centrālās apkures izsausinātās telpās un cieš no ikdienas stresa un saulītes trūkuma. Zīda proteīns jeb "šķidrais zīds", kas pievienots maskai, spēj piesaistīt un noturēt ļoti daudz mitruma, kas īpaši svarīgi dehidrētai (atūdeņotai) ādai.

REKLĀMRAKSTS. Tādējādi šī svaigā, dabīgā kosmētiskā rozā māla maska ar zīda proteīniem nomierinās, intensīvi mitrinās un atjaunos dabīgo komforta līdzsvaru ādā, uzlabosies sejas ādas tonis un ādas elastība, izlīdzināsies sīkās krunciņas. Tā ir piemērota visiem ādas tipiem, arī jutīgai un delikātai (kuperozai) sejas ādai.

Tava āda atkal sajutīsies tīra, svaiga un mirdzoša, lai tu laimīga pasmaidītu savam spoguļa attēlam un skaista dotos savās ikdienas gaitās!

"Rasas mirdzums" iekļauj:

- maigu sejas pīlingu ar dabīgajām augļskābēm un enzīmiem;

- tonizējošu sejas masāžu;

- svaigo, dabīgo rozā mālu masku ar zīda proteīniem;

- kamēr sejas maska iedarbosies, tu varēsi izbaudīt relaksējošu roku vai pēdu punktu masāžu.

Procedūras ilgums: 1 h 15 min

Procedūras cena: 39 EUR/27 LVL (parastā cena 77 EUR/54 LVL).

Pirms procedūras noteikti atvēli sev veselu stundu nesteidzīgai atpūtai "La Daile" pirtīs un baseinā (ja vien tava apmeklējuma laikā baseinā nenotiek nodarbība). Kā arī pēc procedūras baudi aromātisku zāļu tēju un veselīgus našķus atpūtas istabā liegas mūzikas un ūdens čalu pavadībā. Tādējādi bez papildu maksas vari droši paildzināt savu "La Daile" apmeklējuma laiku līdz pat 3 stundām un izjust patiesu prieku par savu skaisto esību.

Īpašais piedāvājums spēkā līdz 2014. gada 30. aprīlim.

Atlaides nesummējas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51644015sec.