Iepazīsties ar pasaules dīvainākajiem pret saaukstēšanās līdzekļiem

Saaukstēšanās ir neciešama, jo īpaši, kad atrodies ceļojumā.
Ieskaties pasaules dīvainākajos imunitātes stiprināšanas līdzekļos, lai vēl vairāk palielinātu savu nepatiku pret ārstniecības līdzekļiem.

Ja apmeklēsi Kankūnu Meksikā, tad viesmīlis maltītes nobeigumā labprāt piedāvās aso piparu. Tā nav viesmīļa laipnība tāpat vien. Asie pipari Kankūnā ir izplatītākie imūnu veicinošie produkti.

Vācijā gliemežu sīrupu lieto, lai remdētu kakla sāpes. To izmanto arī kā krēmu sejas ādai.

Imunitātes stiprināšanai Irānā ēd kartupeļu biezeni, kas ir pilns ar C vitamīnu un kalciju. Irānas tautas medicīnā teikts, ka sakņu augi darbojas, kā asins attīrītāji.  

Ajūrvēdā ir apgalvots, ka kurkuma piens atvieglo gremošanas traucējumus, tāpēc tas Indijā tiek lietots litriem. Turklāt kurkuma pienam klāt tiek pievienots ingvers, medus vai melnie pipari.

Tautas medicīnas praksē, kas no paaudzēm nodotos līdz pat mūsdienām, kā veselības stiprināšanas dzērienu slavē sīpolu sulu. Gan Eiropā, gan Amerikā un arī Izraēlā visai bieži tike dzerta sīpolu sula. Izmēģini pagatavot: bļodā ievieto sasmalcinātu vai šķēlēs sagrieztu sīpolu, to pārklāj ar cukuru vai medu, kas izspiedīs sīpola dabīgo sulu. Šāda sula ir bagātīga ar B vitamīnu, kā arī ar imūnu veicinošo C vitamīnu.

Izrādās, ka aukstasiņu dzīvnieki spēj pazemināt temperatūru, tāpēc ķīnieši izvēlas ēst ķirzaku zupu. Lai pamēģinātu šādu zupu, vispirms nāksies izkaltēt ķirzakas, pēc tam tās vārīt uz lēnas uguns kopā ar buljonu.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.82316709sec.