Travelport saņem vēl vienu apbalvojumu

Travelport, viens no pasaules vadošajiem globālo rezervāciju sistēmu (GDS) piegādātājiem, saņēmis Russian Business Travel & MICE Awards apbalvojumu nominācijā "Labākā GDS biznesa ceļojumiem".

Svinīgā apbalvošanas ceremonija, kas norisinājās 20.09.2010 Maskavas viesnīcā Renaissance, bija pirmais šāda veida pasākums, kurā tika atzīti biznesa ceļojumu industrijas sasniegumi Krievijā. Šī biznesa nozare katru gadu ienes vairākus miljardus rubļu un tajā iesaistīti vairāki tūkstoši viesnīcu, konferenču centru un gaisa satiksmes, transporta, apdrošināšanas, loģistikas un izstāžu organizēšanas uzņēmumu.

Atzīstot Travelport sasniegumus reģiona biznesa ceļojumu veicināšanā, uzņēmums saņēmis balvu nominācijā par labāko biznesa ceļojumu GDS.

Marija Jakušina, Travelport pārstāvniecības vadītāja Krievijā: "Saņemt šādu apbalvojumu pirmajā biznesa ceļojumu industrijas balvu ceremonijā ir liels gods. Mēs ne reizi vien esam uzsvēruši, ka Travelport turpina veikt ievērojamas investīcijas Krievijas tūrisma industrijā un plānot stratēģisko izaugsmi gan atpūtas, gan darījumu ceļojumu jomā. Pirms dažiem mēnešiem mēs paziņojām par stratēģiskās sadarbības uzsākšanu ar Sirena Travel - lielāko lokālo GDS Krievijā, tā nodrošinot vietējo tūrisma aģentu iespējas piekļūt globālajiem lidsabiedrību piedāvājumiem. Mēs ļoti priecājamies, ka Travelport aktivitātes tiek augstu novērtētas Krievijas tirgū."

Jaunā apbalvojuma Business Travel and MIC awards konceptu šī gada sākumā radīja Krievijas darījumu ceļojumu žurnāls Business Travel un interneta vietne Conference.ru, bet nomināciju process ilga no maija līdz jūlija vidum. Kopumā tika pieņemtas 163 nominācijas, par kurās 23 kategorijās nobalsoja 60 000 balsotāju. Žūrija bija vairāki vietējie un starptautiskie darījumu un MICE eksperti.

2009. gada decembrī par ieguldījumiem ekonomiskajā attīstībā Travelport saņēma apbalvojumu "Krievijas darījumu līderis" ikgadējā Starpreģionālās uzņēmēju organizācijas ceremonijā, kas godināja uzņēmuma ieguldījumu Krievijas ekonomikas attīstībā un Krievijas darījumu vides pozitīvā tēla veicināšanā.

Par Travelport

Travelport ir viens no pasaules vadošajiem globālo rezervāciju sistēmu (GDS) piegādātājiem, kas apvieno tradicionālo GDS biznesu (Galileo un Worldspan sistēmas), GTA, pasaulē vadošo tūrisma produktu izplatītāju, un Airline IT Solutions grupu, kas piedāvā funkcionāli kritiskus biznesa vadības un datu apstrādes risinājumus aviokompānijām. Travelport darbojas 160 valstīs un nodarbina aptuveni 5,300 cilvēku.

Travelport ir 48% daļu īpašniece Orbitz Worldwide, vienas no pasaulē lielākajām interneta ceļojumu rezervāciju kompānijām. Travelport ir privāta kompānija, tās īpašnieki ir Blackstone Group, One Equity Partners, Technology Crossover Ventures.

Travelport sociālajā tīklā Twitter: http://twitter.com/TravelportNews

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Krāslavas TIC
,


Ludzas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69098496sec.