Sociālie tīkli palīdz ietaupīt naudu ceļojumos

Taupīgākie tūristi pēdējā laikā aizvien biežāk vēršas pie sociālajiem tīkliem - izrādās, ka Facebook, Twitter, Foursquare un citi tīkli palīdz ceļotājiem izdevīgu piedāvājumu meklējumos.

Šajos sociālajos tīklos var atrast informāciju par lidsabiedrību izpārdošanu akcijām, atlaidēm ceļojumiem, kruīziem, pusdienām restorānos un daudz ko citu. Dažādu pilsētu tūrisma biroji arī mēdz publicēt informāciju par īpašajiem piedāvājumiem Facebook vai Twitter.

Piesakoties lidsabiedrību ziņojumiem, lietotāji sāk saņemt ziņojumus par gaidāmajām akcijām gan e-pastā, gan savā sociālā tīmekļa profilā. Daļēji tikai tā var uzzināt par piedāvājumiem, kuriem ir ierobežots izmantošanas laiks.

Sociālajos tīklos var pieteikties ziņojumu saņemšanai arī no dažādiem tūrisma industrijā nozīmīgiem cilvēkiem. Piemēram, žurnāliste Eilīna Ogintza Twitter raksta par izdevīgiem ģimenes ceļojumu piedāvājumiem, Riks Šonijs nodarbojas ar lisabiedrību izpārdošanu ziņām, bet ceļvežu sastādītāja Paulīna Frommere stāsta par ceļojumiem kopumā. Ar iecienītāko tūrisma sleju autoriem var arī pakonsultēties gadījumā, ja kāds īpašais piedāvājums nevieš uzticību.

Bez informācijas sniegšanas par atlaidēm un akcijām sociālie tīkli var darboties arī kā palīdzības serviss. Piemēra, lidsabiedrība Delta Twitter konts strādā arī kā diennakts atbalsta serviss.

Visbeidzot vēl viens liels pluss ceļojumu meklēšanai ar sociālo tīklu palīdzību ir tas, ka apspriede ar profesionālo konsultantu neaizņem daudz laika. Šeit nav nepieciešamības gaidīt, kamēr jūs savienos ar īsto cilvēku pa telefonu. Kā arī sūdzības par sliktu servisu līdz adresātam nokļūst daudz ātrāk nekā parasti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61749911sec.