Latvijas Nacionālais mākslas muzejs radījis virtuālo platformu jauniešiem

Turpmāk virtuālajā platformā zuumART regulāri tiks ievietota informācija par Latvijas Nacionālā mākslas muzeja sastāvā esošo muzeju – LNMM galvenās ēkas, LNMM izstāžu zāles Arsenāls, Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzeja, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja, Mākslas muzeja „Rīgas Birža” jaunumiem tieši jauniešu auditorijai: zemu cenu un bezmaksas piedāvājumiem izstāžu un citu muzeja pasākumu apmeklējumam, konkursiem, mākslas nodarbībām, radošajām darbnīcām, koncertiem, lekcijām, diskusijām un citām aktivitātēm.

Platformas adrese ir www.facebook.lv/zuumART. zuumART lapā portālā Facebook jaunieši aicināti radoši izpausties – izteikt savas domas, veidot lapas vizuālo fonu, dalīties savā mākslā ar citiem, diskutēt par mākslas procesiem, izstādēm un citām ar mākslu saistītām aktualitātēm, tādējādi kļūstot par platformas līdzveidotājiem. Savukārt tie, kas nav Facebook lietotāji, ar īpašajiem piedāvājumiem jauniešiem var iepazīties arī LNMM mājaslapā www.lnmm.lv/, sadaļā zuumART.

Platformas nosaukums radies no angļu vārda zoom, kas nozīmē palielināt, pietuvināt. zuumART ir domāta kā sociālā vietne jauniešiem, kas ļauj tiem būt un kļūt pietuvinātākiem mākslas aktivitātēm un procesiem, kā arī palielināt mākslas klātbūtni savā ikdienā, apmeklējot muzeja īpašās mākslas programmas un citus pasākumus. zuumART piedāvā enerģiskiem un sabiedriski aktīviem jauniešiem daudzus interesantus atklājumus, redzesloka paplašināšanu un lielisku iespēju radoši izglītoties.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52564597sec.