Inovatīva iespēja ceļojumu iegādei - mobilā versija m.celojumubode.lv

Portālam Ceļojumubode.lv tagad pieejama arī mobilā versija m.celojumubode.lv - inovatīva iespēja ceļojumu iegādei, viesnīcu rezervācijai neatkarīgi no lapas apmeklētāja atrašanās vietas.

"Ceļojumubode.lv devīze ir – ietaupiet laiku, meklējot sapņu ceļojumu -  un klientu ērtībām sagatavotā mobilā versija m.celojumubode.lv šajā ziņā sniedz vēl labākas iespējas. Ceļojumubode.lv iet līdzi tehnoloģiju straujajai attīstībai, un tūrisma nozarē Latvijā esam vieni no pirmajiem, kuru portālam izveidota arī mobilā versija. Katrs mūsu klients tagad var  ērtāk veikt rezervācijas - iegādāties ceļojumu neatkarīgi no atrašanās vietas, ja vien pieejams jaunākās paaudzes mobilais telefons un interneta pieslēgums. Ceļojumubode.lv strādā jau vairāk nekā piecus gadus, tajā veikto rezervāciju apjoms 2012. gadā pārsniedza miljonu eiro, kas ir par 30% vairāk nekā vēl pirms gada. Līdz ar to arī nākotnē noteikti turpināsim attīstīt gan Celojumubode.lv, gan jauno tās mobilo versiju atbilstoši klientu vajadzībām," stāsta SIA "Ceļojumu bode" valdes loceklis Kaspars Gēgeris.

Pašreiz m.celojumubode.lv pielāgota Latvijā pieejamo mobilo ierīču modeļu ekrānu izmēriem un citām tehniskajām iespējām, tīmekļa pārlūkiem. To atverot, uzreiz var izvēlēties interesējošo ceļojumu vai apmešanās vietu kādā no sadaļām – "Ar autobusu", "Ar lidmašīnu", "Slēpošana", "Viesnīcas". Tālāk seko Ceļojumubode.lv pieejamo ceļojumu "Labākie piedāvājumi". Tāpat m.celojumubode.lv izcelta sadaļa  "Karstie ceļojumi", kurā pieejami tūroperatoru pēdējā brīža piedāvājumi par salīdzinoši zemākām cenām.

Savukārt m.celojumubode.lv atverot izvēlēto ceļojumu, vispirms redzams tūrisma operators – šī ceļojuma organizators, piedāvātā cena, brīvo vietu skaits, neliels ceļojuma apraksts (pielikumā pieejams detalizēts apraksts). Ja konkrētais ceļojuma piedāvājums apmierina, atliek izvēlēties nospiest - "Pirkt". Rezervēt - iegādāties ceļojumu mobilajā versijā ir vienlīdz droši kā Ceļojumubode.lv pilnajā versijā. Rezervējot ceļojumu, nav jāmaksā tiešsaistē, bet apmaksu var veikt internetbankā vai bankas filiālē.

Tāpat mobilās versijas lietotājam ir iespēja pāriet uz Ceļojumubode.lv pilno versiju. Sīkāku informāciju iespējams saņemt – [email protected] vai zvanot + 371 29 700 300.

Ceļojumubode.lv ir iespēja apskatīt un izvēlēties ceļojumus no 30 tūrisma aģentūrām un tūroperatoriem visā Latvijā, rezervēt viesnīcu 120 valstīs, kā arī izvēlētajos galamērķos rezervēt automašīnu. Ceļojumi šeit apkopoti no vairāk nekā 1000 dažādiem piedāvājumiem un pasaules vietām, sniedzot vienu no plašākajiem ieskatiem par Latvijas iedzīvotāju ceļošanas iespējām. Būtiskākais - Ceļojumubode.lv apmeklētāji ietaupa laiku, nedodoties klātienē uz ceļojumu aģentūru birojiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.celojumubode.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77343392sec.