Ryanair un Google cer revolucionizēt lēto aviobiļešu meklēšanu internetā [1]

Ryanair vadītājs Maikls O'Līrijs atklājis, ka aviokompānija, sadarbojoties ar IT gigantu Google, cer radīt jaunu sistēmu, kura ļautu ceļotājiem salīdzināt aviobiļešu cenas pa tiešo Google meklētājsistēmā.

Intervijā ar Īrijas laikrakstu Sunday Independent O'Līrijs sacījis, ka jaunais projekts dienasgaismu varētu piedzīvot 2014. gada pavasarī. Pēc viņa vārdiem, tas pilnībā mainīs veidu, kā pasažieri meklē un iegādājas aviobiļetes tiešsaistē.

"Mēs kopīgosim Ryanair izcenojumu ar visiem Google datu kanāliem. Tas nozīmē, ka, meklējot biļetes Google, sistēma piedāvās maršruta izvēli, lētākās pieejamās biļetes un tā tālāk," atklājis O'Līrijs un piebildis, ka Google šobrīd strādā pie jauna aviobiļešu cenu salīdzināšanas projekta.

O'Līrijs norādījis, ka jaunais pakalpojums varētu būt "smags trieciens aviobiļešu cenu salīdzināšanas vietnēm, piemēram, Skyscanner.com".

Tikmēr kāds cits Ryanair pārstāvis atzinis, ka aviokompānija jau gadiem ilgi strādā pie jaunas paaudzes aviobiļešu meklēšanas rīka izveides.

O'Līrijs norādījis arī, ka projekta īstenošanai Google no Ryanair negaida finansiālu atbalstu. Topošais aviobiļešu meklēšanas rīks lietotājam uzrādīs visas iespējamās lidsabiedrības un to piedāvātās aviobiļešu cenas meklētajā maršrutā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 amatieris 01/22/2014 20:59 skyscanner.net nevis com

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74611092sec.