Pētījums: izvēloties viesnīcu, ceļotājiem bezmaksas WiFi svarīgāks par saldu miegu

Ja var ticēt nesen veiktas aptaujas rezultātiem, bezmaksas WiFi pieejamība mūsdienu ceļotājam kļuvusi par noteicošo faktoru viesnīcas izvēlē.

Aptauja, kurā ceļotājiem tika jautāts, kādas ir viņu prioritātes, izvēloties viesnīcu, 67 procenti atzina, ka visvairāk bažījas par to, vai tur būs pieejams bezvadu internets.

Interneta savienojuma pieejamība lielākajai daļai aptaujāto ir pat svarīgāka nekā viesnīcas atrašanās vieta vai iespēja labi izgulēties. Proti, tikai 65 procenti respondentu, izvēloties viesnīcu, kā primāro faktoru ņēma vērā tās atrašanās vietu. Savukārt, vērtējot viesnīcas, kurās viņi jau reiz apmetušies, 60 procenti par būtiskāko ērtību atzina neierobežotu WiFi piekļuvi; tikai 58 procentiem respondentu visvairāk rūpējis labs miegs, bet 40 procentus galvenokārt interesējis, vai personāls ir pietiekami zinošs un draudzīgs.

Aptaujā, kuru veica Lielbritānijas uzņēmums "Amba Hotels", piedalījās vismaz 1 000 britu ceļotāju. Aptuveni ceturtdaļa no viņiem atzina, ka reiz viesnīcā sūdzējušies par pārāk lēnu vai sarežģīti izmantojamu interneta savienojumu, turklāt lielākā daļa – 84 procenti – aptaujāto neslēpa, ka šo neērtību dēļ viņi ir "cietuši". Tas saistīts ar nespēju nosūtīt svarīgas e-pasta ziņas vai sazināties ar radiniekiem, kā arī zaudētiem klientiem vai darījumu iespējām biznesa ceļotāju vidū.

58 procenti aptaujāto norādīja, ka internetu viesnīcā galvenokārt izmanto, lai pārlūkotu sociālos medijus. 54 procentiem globālais tīmeklis nepieciešams, lai izpētītu karti vai uzzinātu nepieciešamās adreses, bet 49 procentiem – e-pasta pārlūkošanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 27.02.2024 Liepājai pērn rekordliels tūristu skaits Liepājas reģiona TIB
2023. gadā Liepājas naktsmītnēs apkalpoti 112 714 viesi, kas ir līdz šim pilsētas augstākais rādītājs naktsmītņu datu apkopošanas vēsturē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 21.03.2024 Pirts rituāli pie Dzintras Abarones TAKA
Pirts rituāli un meistarklases dažādiem pasākumiem .Meistarklašu formāti parasti pielāgoti atbilstoši pasūtītāja vēlmēm. | Skatīt vairāk
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57282114sec.