Jaunā un inovatīvā taksometru izsaukšanas aplikācija Taxi Pocket padarīs ērtāku taksometru lietošanu

2015.gada maijā Rīgā tika startēta jaunā un inovatīvā taksometru izsaukšanas aplikācija "Taxi Pocket". Brīdī, kad Latvijas taksometru tirgu apdraud globālais privāto automašīnu izsaukšanas serviss "Uber", kas var ienākt Latvijas tirgū jebkurā brīdī, "Taxi Pocket" vēlas palīdzēt taksometru kompānijām saglabāt konkurētspēju un piedāvāt pasažieriem uzlabotu taksometru izsaukšanas pieredzi. Pašreiz "Taxi Pocket" jau ir pieejami 100 taksometru vadītāji Rīgā, turklāt aplikācija sniedz iespēju izsaukt taksometru tūlītējam braucienam, kā arī rezervēt braucienu sev vēlamajā laikā.

"Taxi Pocket" ievieš inovāciju Latvijas tirgū - mobilos maksājumus ar karti. Ikviens "Taxi Pocket" taksists pieņem maksājumus ar karti, kas ir inovatīvs un ļoti drošs veids kā norēķināties. Pirms taksometra izsaukšanas pasažierim ir nepieciešams vienu reizi autorizēt savu kredītkarti vai debetkarti "Taxi Pocket" aplikācijā, lai turpmāk varētu droši norēķināties par ikvienu braucienu, kas veikts, izmantojot "Taxi Pocket". Pasažieriem tiek piedāvāta iespēja norēķināties arī skaidrā naudā vai izmantojot karšu termināļus, kas atrodas automašīnās.

"Izstrādājot "Taxi Pocket" sistēmu un veicot tirgus pētījumu, mūsu komanda tikās ar vairāk kā 100 taksometru vadītājiem un dažādām taksometru pasažieru grupām, lai izprastu viņu vajadzības un padarītu taksometra izsaukšanu daudz ērtāku. Mūsu aplikācija nosaka pasažiera atrašanās vietu automātiski, tādēļ lietotājam nav nepieciešams ievadīt adresi. Atrašanās vietas apstiprināšana un pieprasījuma nosūtīšana tuvākajiem taksometru vadītājiem aizņem vien dažas sekundes.

Aplikācijai "Taxi Pocket" ir dažas vienkāršas, taču ļoti ērtas funkcijas. Klienti var izvēlēties savu iecienītāko tarifu un rezervācijas pieprasījums tiks nosūtīts tikai taksometru vadītājiem, kas strādā ar šo tarifu. Savukārt pasūtījumu vēsture atvieglo izsaukšanas procesu, jo klientam nav nepieciešams atkārtoti ievadīt vienu un to pašu rezervācijas informāciju. Māmiņām ar bērniem, izmantojot "Taxi Pocket" aplikāciju ir iespēja atrast taksometru ar bērnu sēdeklīti, biznesa cilvēkiem – taksometru ar Wi-Fi, bet studentiem un tūristiem – taksometru ar 4-8 sēdvietām," stāsta Tadas Jurelevičus, "Taxi Pocket" direktors.

Pasažierim nav nepieciešams gaidīt taksometra vadītāju ārā. Kolīdz vadītājs ir pieņēmis izsaukumu, pasažieris redzēs vadītāja atrašanās vietu kartē, kā arī pilnu informāciju par vadītāju un automobili.

Taksometru kompānijas, kuras sadarbojas ar "Taxi Pocket", var turpināt darboties kā līdz šim un piemērot savus tarifus par braucienu, kas ir redzami klientiem pirms izsaukuma veikšanas.

"Jebkurš uzņēmums vai taksometra vadītājs, kas atbilst mūsu prasībām un kam ir taksometra licence, tiek pieņemts mūsu sistēmā. Lai arī privāto automobiļu izsaukšanas serviss "Uber" grasās ienākt Latvijas tirgū, "Taxi Pocket" ir veids, kā taksometru kompānijas var saglabāt savu konkurētspēju, izmantojot tehnoloģiju sniegtās biznesa iespējas," komentē Tadas Jurelevičus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
Latvija 7 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44636798sec.