Iegūsti līdzi pārnēsājamu gaisa kondicionieri (video)

Kaut gan nav nekā labāka, kā baudīt saules siltumu, vasaru un ūdenspriekus, reizēm tomēr gribas vai pat vajag nedaudz atvēsināties. Lai atvēsināšanos padarītu vieglāku, ērtāku un pārnēsājamāku, kāds uzņēmums gatavojas izplatīt pārnēsājamu gaisa kondicionieri.

Zero Breeze ir pasaulē pirmais pārnēsājamais, mazais un multifunkcionālais gaisa kondicionieris, kuram ir ne viena vien papildfunkcija. Gaisa kondicionierī iebūvēts arī Bluetooth, nakts lampiņa, un viedtālruņu uzlādes stacija. Ar šo kondicionieri var atvēsināt apmēram četru kvadrātmetru lielu telpu un temperatūru pazemināt līdz plus sešiem grādiem. To ir iespējams izmantot arī ārpus mājas, jo to var darbināt ar baterijām.

Kondicionieris ir ļoti viegls un ērti lietojams. Tam ir trīs iestatījumi – vēsa gaisa plūsma, viegla brīze un nepārtraukta ventilatora darbība. Iestrādātais Bluetooth palīdz kondicionieri savienot ar telefonu, tāpēc to var izmanot arīdziesmu pārslēgšanai un skaļuma pielāgošanai.

Vēl viens kondicioniera papildinājums ir sirdā LED spuldze, kas ir lielisks siltuma avots dodoties pārgajienā vai nakšņojot teltī un nodarbojoties ar citām aktivitātēm brīvā dabā.

Komanda, kas radīja Zero Breeze, savu izgudrojumu pieteica jauno ideju konkursam Kickstarter un no sponsoriem jau ir ieguvuši trīs reizes vairāk naudas, kā vajadzīgs, lai mazos gaisa kondicionierus sāktu ražot. Ja visi iecerētie plāni ritēs pēc ieplānotā grafika, tad Zero Breeze kondicionieri tiks palaisti tirgū jau 2017. gadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21908617sec.