Ar mobilo telefonu var atslēgt viesnīcas durvis

Clarion viesnīca Stokholmā (Zviedrijā) laidusi klajā jaunu sistēmu, kas ļauj viesnīcas viesiem atvērt numuru durvis, kā arī reģistrēties viesnīcā ar mobilo telefonu palīdzību. Viesnīcas viesiem izsniegti mobilie telefoni, kas aprīkoti ar Near Field Communication tehnoloģiju (tuva darbības lauka sakariem).

Tie klienti, kam izsniegti atbilstošie mobilie tālruņi, varēs ne tikai rezervēt numurus un saņemt rezervācijas apstiprinājumus telefonā, bet arī izmantot to kā līdzekli, lai piereģistrētos viesnīcā pat pirms ierašanās tur. Arī numuru elektroniskās atslēgas ir telefonā - nav nekādas vajadzības apstāties pie recepcijas, var doties uzreiz uz numuru un atvērt durvis, pieliekot telefonu pie sensora. Dodoties prom, arī check-out notiek ar telefonu un elektroniskā atslēga automātiski tiek izdzēsta no telefona.

NFC tehnoloģiju viesnīcai nodrošina zviedru komunikāciju uzņēmums TeliaSonera, kas vēlas padarīt klientu dzīvi vieglāku ar mobilo telefonu palīdzību.

Projektu, kas testa fāzē ilgs četrus mēnešus, kopīgi īsteno Clarion viesnīca, TeliaSonera un atslēgu ražotājs Assa Abloy.

NFC ir tuvas distances bezvadu komunikācijas veids, kas ļauj savā starpā apmainīties ar datiem ierīcēm, kas atrodas attālumā līdz 10 centimetriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48072004sec.