SAS avioreisos piedāvā ceļojumu padomus viedtālruņu lietotājiem

Drīz, lidojot uz kādu no pasaules valstīm, printēti ceļveži vairs nebūs jāpērk. Jau tagad lidsabiedrība SAS Scandinavian Airlines saviem pasažieriem reisā Oslo – Ņujorka piedāvā jaunu pakalpojumu viedtālruņu lietotājiem – apkalpes locekļu un pilotu padomus ceļotājiem (SAS Crew Guide for Smart Phones).

Šis pakalpojums pieejams visiem viedtālruņu (iPhone, Android) un iPod Touch lietotājiem un pirmo reizi izmēģināts 28. martā reisā Oslo – Ņujorka.

Pasažieri, kas dodas uz Ņujorku, jaunajā telefona ceļvedī var atrast vairāk nekā 100 personīgus padomus, ko iesaka kompāniju SAS un Blue1 apkalpes locekļi - ko apskatīt, kur vakariņot, kur iepirkties Ņujorkā un daudzus citus, kas veikalā nopērkamajos ceļvežos nav atrodami.

«Pieredze rāda, ka to klientu skaits, kuri informāciju meklē tieši ar dažādu sociālo mediju un arī viedtālruņu palīdzību, strauji pieaug. Un SAS ceļvedis telefonā (SAS Crew Guide) apvieno mūsu apkalpes locekļu labākos padomus par galamērķi, kādus neatrast nekur citur», norāda Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Scandinavian Airlines reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā.

Pirmos padomus par Ņujorku SAS klienti - viedtālruņu lietotāji var iegūt bez maksas.

Plānots, ka tuvākajā laikā SAS klienti, kas izmanto viedtālruņus (iPhone), ar dažādu aplikāciju palīdzību varēs izmantot arī citus pakalpojumus – piemēram, reģistrēties lidojumam un telefonā redzēt arī citu informāciju, kas līdz šim bijusi pieejama tikai lidostās vai internetā.

Lidsabiedrības jaunumiem un dažādām akcijām līdzi sekot var SAS Scandinavian Airlines Facebook lapā www.facebook.com/SAS.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44253302sec.