Hotels.com radījis jaunu iPad aplikāciju

Viesnīcu rezervēšanas mājaslapa Hotels.com radījusi speciālu iPad aplikāciju, ko par velti iespējams lejupielādēt internetā.

Aplikācija, kas pieejama vairāk nekā 30 valodās, ļauj tās lietotājiem meklēt un rezervēt aptuveni 140 tūkstošus viesnīcu visā pasaulē. Tā ir iespēja izvēlēties no 20 tūkstošiem pēdējā brīža piedāvājumu, apskatīt vairāk nekā 2,5 miljonu lietotāju atsauksmes un atrast lētākos pēdējā brīža piedāvājumus netālu no lietotāja atrašanās vietas.

Meklēšanas gaita ir intuitīva un ļauj klaviatūrai palikt ekrāna apakšā, padarot procesu ērti lietojamu. Lietotājs var uzklikšķināt uz viesnīcām, bildēm un atsauksmēm ar vienu pieskārienu, izmantot dažādas kategorijas un filtrus, kā arī saglabāt un pārzināt jaunumus iecienītajās viesnīcās.

Kompānijas e-sakaru speciālists Skots Bukers norādīja: „Esmu ļoti lepns un sajūsmināts par jauno pavērsienu mūsu attīstībā, un esmu pārliecināts, ka klienti spēs to novērtēt. Mēs esam radījuši pilnīgi inovatīvu meklēšanas pieredzi, kura apvieno visas tās labās un funkcionālās lietas, ko piedāvā Apple, ar mūsu kompetenci, kas sekmēs lietotāju iespējas atrast vajadzīgo viesnīcu ātri un ērti.”

„Mēs radījām divas aplikācijas aprīlī, ko jau ir lejupielādējuši vairāk nekā 1,5 miljonu cilvēku. Ceram, ka jaunā aplikācija šo skaitli pamatīgi uzlabos,” informē Skots Bukers.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13379002sec.