Karstākos gadžetus uz Rīgu ved hakeris Niks Zonemans

Kur ir jauni un interesanti gadžeti, tur ir arī inovāciju eksperts un hakeris Niks Zonemans! 14. novembrī gan viens, gan otrs būs sastopami starptautiskajā inovāciju konferencē „RIGA COMM 2014” Ķīpsalā. Konferences apmeklētāji uzzinās par līdzšinējām hakera gaitām, gūtajiem iespaidiem, atziņām un varēs testēt karstākos gadžetus.

Savā prezentācijā „Inovāciju hakeris – veiksmīgas jaunrades noteikumi” Niks stāstīs, kā inovatīvas tehnoloģijas uzņēmumam ļauj iet kopsolī ar laiku un palīdz biznesa attīstībā, bet ikdienas darba procesu padara ievērojami ātrāku, ērtāku un produktīvāku. Līdzi viņš būs atvedis tādas tehnoloģijas kā „Google Glass”, „Oculus Rift”, „Leap motion”, „Fire Phone”, „Vuzix Glass” un „Epson Glass”, kuras ne vien nodemonstrēs, bet ļaus arī izmēģināt! Piemēram, ar „Google Glass” var noturēt virtuālo sapulci un savā ekrānā redzēt visu to, ko redz pārējie sarunas dalībnieki, ierīce „Leap motion” ļauj kontrolēt datoru trijās dimensijās ar vieglām roku un pirkstu kustībām, savukārt kopā ar brillēm „Oculus Rift” var doties virtuālajā telpā un testēt jaunus produktus.

Niks Zonemans ir īsts pasaules pilsonis, speciālists tendenču izpētes un inovāciju jomā, kā arī uzņēmējdarbības modeļu un jaunu izstrādājumu „zagšanas” entuziasts. Viņš ir ļoti pieredzējis lektors, kurš pēdējo četru gadu laikā ir uzstājies vairāk nekā 150 pasākumos visā pasaulē, uzrunājot ap 5000 cilvēku lielu auditoriju. Strādājis ar tādiem zīmoliem kā „Loreal”, „IBM”, „Audi”, „H&M” un citiem.

Niks ir ieguvis bakalaura grādu mediju studijās Vestminsteras universitātē, Londonā. Studijas turpinājis Hamburgas Mediju skolā, Vācijā, kur apguvis mediju vadību. Vēlāk ieguvis plašu praktiskā darba pieredzi mediju aģentūrā “OMG 4CE GmbH”. Viņš ir starptautiskā inovāciju konsultāciju uzņēmuma „Futurecandy” dibinātājs un rīkotājdirektors, kā arī Hamburgas Mediju skolas Inovāciju laboratorijas vadītājs. Pirms “Futurecandy” dibināšanas pārstāvējis uzņēmumu “TrendONE GmbH” Krievijas un Austrumeiropas tirgū.

Līdztekus Nikam Zonemanam inovāciju un biznesa konferencē „RIGA COMM 2014”, kas no     14. līdz 15. novembrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, uzstāsies arī eksperts stratēģijas, inovāciju un mārketinga jomā, vairāku bestselleru autors Pīters Fisks, cilvēks kiborgs – Neils Herbisons un citi lektori. Vairāk: www.rigacomm.com/lv/inovaciju-konference/

Ieejas biļetes uz divu dienu konferenci var iegādāties jau tagad www.bilesuserviss.lv. Līdz      31. oktobrim biļetes cena – 199 EUR, vēlāk – 250 EUR.

Konferenci rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un pasākumu organizēšanas aģentūra „iDEA HOUSE events”.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks Baltijā vienīgā IT izstāde „RIGA COMM 2014”, kas vienuviet piedāvās izzināt Baltijas IKT nozares tendences un izmēģināt jaunākos un progresīvākos risinājumus IT Fair, Startup, Gaming un IT Job Market zonās. Izstādē piedalīsies „Mailigen”, „viaPro” „Arcana Digital Group”, „Edrana Baltic”, “NRD”, “Diatom Enterprises”, “TechHub Riga” un citi nozares uzņēmumi un organizācijas.

Vairāk: www.rigacomm.com .

Sekojiet mums: www.facebook.com/RigaComm un www.twitter.com/RigaComm

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62477899sec.