Starwood viesi numuru durvis varēs atslēgt ar viedtālruni

Kompānija "Starwood Hotels and Resorts" pirmdien, 3. novembrī kļuva par vienu no pirmajiem viesnīcu tīkliem, kas saviem viesiem numuros turpmāk ļaus iekļūt ar viedtālruņu starpniecību.

Pēc sākotnējiem izmēģinājumiem dažās no "Starwood" viesnīcām nu kompānija oficiāli paziņojusi par sistēmas "SPG Keyless" ieviešanu. Tā darbojas, ļaujot viesiem iekļūt numurā, vienkārši tuvinot savu viedtālruni (iPhone, Android) īpašai ierīcei, kas uzstādīta pie durvīm. Tas nozīmē, ka "Starwood" viesi, ierodoties viesnīcā, turpmāk varēs doties tieši uz savu rezervēto numuru, izlaižot stāvēšanu nereti garajās rindās pie reģistrācijas.

Viesnīcu kompānijas, tostarp "Starwood", dara visu iespējamo, lai neatpaliktu no mobilo tehnoloģiju integrācijas pakalpojumu sfērā. Kā zināms, ceļotāji jau šobrīd ar savu viedtālruņu starpniecību var veikt reģistrāciju lidojumam un izmantot tos tradicionālo iekāpšanas karšu vietā. Arī, piemēram, kruīzu kompānijas un atrakciju parki pēdējā laikā nākuši klajā ar līdzīgiem jaunievedumiem, piedāvājot viesiem izmantot īpašas aproces, kas kalpo norēķiniem vai iekļūšanai kajītēs. Viesnīcu kompāniju vīzijas ir visai līdzīgas, un tās cer, ka nākotnē klienti ar mobilās lietotnes starpniecību varēs, piemēram, pasūtīt dzērienus, atpūšoties peldbaseinā.

Patlaban "Starwood Hotels and Resorts" jauno sistēmu ieviesusi kopumā 10 zīmolu "Aloft", "W" un "Element by Westin" viesnīcās visā pasaulē, taču jau 2015. gada sākumā tā darbosies jau daudz plašākā mērogā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45554399sec.