Huawei mobilo tehnoloģiju izstādē Barselonā prezentē virkni nākotnes iekārtu un valkājamo viedierīču

Īstenojot vīziju par viedo pilsētu, auto savstarpēju savienojamību un lietu internetu, IKT uzņēmums Huawei mobilo tehnoloģiju izstādē Mobile World Congress 2015 (MWC 2015) Barselonā prezentējis vairākas iekārtas, kas tehnoloģiju lietojumu paceļ jaunā pakāpē – automašīnā lietojamu bezvadu interneta iekārtu Huawei CarFi, lielekrāna viedtālruni jeb fabletu Huawei MediaPad X2 un valkājamās viedierīces TalkBand N1 un TalkBand B2.

''Attīstoties lielo datu un mākoņtehnoloģijām, kad lielam informācijas apjomam varam piekļūt no jebkuras vietas pasaulē, par neizbēgamu ikdienu kļūst valkājamās viedierīces. Esam radījuši tehnoloģijas, kas sinhronizējamas un savienojamas ar citām viedierīcēm, lai sniegtu visaptverošus risinājumus un pieredzi, pielāgojoties lietotāja individuālajām vajadzībām. Valkājamās ierīces kļūst par nozares izteiktāko tendenci, un, veiksmīgi savienojot Huawei tehnoloģijas un inovācijas, esam apņēmušies kļūt par šīs nozares līderi,'' saka Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer BG izpilddirektors.

Ātrs bezvadu internets automašīnā - Huawei CarFi

Eleganta un izturīga bezvadu ierīce, kas pārvērš auto par mobilu interneta platformu. Huawei CarFi ērti lietojama jebkurā auto, izmantojot auto kontaktu. Atbalstot 4G LTE Cat4 internetu, tā nodrošina 150 Mbps lejupielādes un 50 Mbps augšupielādes ātrumu, un savietojama ar vienlaikus desmit iekārtām. Kamēr netiek lietota neviena bezvadu iekārta, CarFi automātiski atslēdzas un lietojama arī kā lādētājs, izmantojot USB kontaktu. Tā kā ierīcei nav baterijas, tas izslēdz pārkaršanas risku, bet iebūvētā temperatūras pašregulācijas funkcija automātiski samazina temperatūru, tiklīdz nepieciešams. Huawei CarFi vadāms arī attālināti, gan ar Android, gan iOS viedtālruni, izmantojot Huawei Hilink aplikāciju. Huawei CarFi dizains veidots no augstākās kvalitātes koka un oglekļa šķiedras, kas padara ierīci izturīgu un piemērotu ilgai lietošanai. Pieejams trīs krāsās – melnā, koka un sarkanā. Šajās dienās par Huawei CarFi efektivitāti var pārliecināties arī Barselonas iedzīvotāji un viesi, jo MWC 2015 laikā tas pieejams uz 400 īpaši apzīmētiem auto visā pilsētā.

''Kā viens no 4G LTE tīkla attīstītājiem pasaulē, Huawei cenšas būt soli priekšā patērētāju ikdienas vajadzībām un vēlmēm, radot tehnoloģijas, kas izmantojamas vienmēr un visur,'' uzsver Huawei Consumer BG mobilā platjoslas tīkla un mājas produktu līnijas viceprezidents Stīvens Liu (Steven Liu). ''Bezvadu interneta izplatība automašīnās kļūst par būtisku tendenci, un bez izklaides, saziņas un informācijas iespējām, var palīdzēt arī auto novietošanā, ārkārtas gadījumos uz ceļa, automašīnas tehniskajā diagnostikā, ceļa stāvokļa un autovadīšanas paradumu noteikšanā – aspektos, kas veicina mūsu drošību uz ceļa''.

Huawei MediaPad X2 – pirmais astoņu kodolu 4G LTE fablets ar divu SIM karšu atbalstu

Premium klases viedtālrunis un planšetdators (angļu – phablet) ir ideāls sabiedrotais biznesam un izklaidei, kas apvieno sevī tālruni, planšetdatoru, navigācijas ierīci, pārnēsājamu bateriju, mobilo tīklotāju un digitālo kameru. Huawei MediaPad X2 fokusējas uz piecām galvenajām funkcijām, kas būtiskas ikvienam lietotājam – zvana kvalitāte, sociālo mediju aplikācijas, interneta iepirkšanās, video un foto iespējas.

Huawei MediaPad X2 ir pasaulē plānākais septiņu collu fablets, kas aprīkots ar pilnībā laminētu 1200x1920 HD IPS ekrānu, nodrošinot līdz pat 323 pikseļu uz collu izšķirtspēju. CABC tehnoloģija automātiski pielāgo ekrāna spilgtumu ārējam apgaismojumam, tādējādi optimizējot baterijas lietojumu. Ierīcei ir plāns 7,28 mm viendabīga metāla korpuss un 80% ekrāna-korpusa proporcija, kas atvieglo tā lietošanu ar vienu roku.

Spēcīgs 5 000 miliampērstundu (mAh) litija polimēru akumulators, kas ir lielākais kapacitātes raksturlielums nozarē, nodrošina Huawei MediaPad X2 intensīvu lietojamību visas dienas garumā. Tam pietiek enerģijas 12 stundu videostraumēšanai tiešsaistē, 15 stundu sērfošanai internetā un 60 stundu mūzikas atskaņošanai, klausoties ar austiņām. 13 megapikseļu aizmugurējā kamera palīdz uzņemt lieliskus foto arī nelielā apgaismojumā, bet 5 pikseļu priekšējā kamera ideāli piemērota panorāmas pašbilžu uzņemšanai.

Pateicoties 2.0 gigahercu Kirin 930 viedajam mikroshēmojumam un 64 bitu astoņu kodolu A53 procesoram, Huawei MediaPad X2 nodrošina lielu jaudu, bet mazu enerģijas patēriņu. Kirin 930 mikroshēmojums atbalsta LTEA Cat6 savienojamību, nodrošinot 300 Mbps lejupielādes ātrumu. Savukārt 64 bitu GPU Mali-T628 un i3 mikrokodols paver nebijušas izklaides iespējas 3D tehnoloģiju cienītājiem. Integrētā audiosistēma, Smart PA chip un DTS telpiskā skanējuma tehnoloģija nodrošina kino cienīgu skaņas pieredzi video cienītājiem.

Duālais mikrofons nodrošina lielisku skaņas kvalitāti zvana laikā un samazina fona trokšņu dzirdamību. Divu SIM karšu atbalsts, gaidīšanas režīms un 4G tīkli nodrošina biznesa klases cienīgu sniegumu, savukārt 2.4G duālā bezvadu antena - nevainojamu interneta savienojumu.

TalkBand – valkājamās ierīces fitnesam un izklaidei

Huawei TalkBand B2 sevī apvieno bluetooth austiņas un sporta aproci, kas ideāli piemērota cilvēkiem kustībā. TalkBand otrās paaudzes produkti, salīdzinot ar to priekšgājēju TalkBand B1, izceļas ar lietišķāku dizainu, viedāku un precīzāku funkcionalitāti, kā arī uzlabotu sinhronizāciju ar lietotāja viedtālruni.

Aprīkots ar mūsdienīgu sešu asu sensoru, TalkBand B2 viedais uztvērējs automātiski un precīzi identificē un saglabā lietotāja kustības, atšķir dziļā un vieglā miega fāzes, sniedz konsultācijas un padomus veselīga miega uzlabošanai. Aproce teicami savietojama ar mobilajām iekārtām, aprīkota ar duālo mikrofonu, trokšņa samazināšanas tehnoloģiju un augstas kvalitātes bluetooth uztvērēju. TalkBand B2 akumulators darbojas līdz pat piecām dienām, tam pietiek enerģijas sešām stundām aktīvā zvanu režīmā un līdz 12 dienām gaidstāves režīmā. Aproce savietojama ar Android 4.0 operētājsistēmu un iOS 7.0 vai jaunāku.

Huawei TalkBand B2 atturīgais dizains izstrādāts Huawei Estētikas Centrā Parīzē. Aproces ietvars veidots no izturīga un viegla aviācijas alumīnija, tai ir intuitīvi lietojams skārienjūtīgs HD ekrāns un ērta siksniņa, kas pieejama dažādās krāsu variācijās, veidota no mīkstas ādas vai termoplastiskā poliuretāna (TPU).

Huawei TalkBand N1 ir nozarē pirmās bluetooth austiņas, kas apvieno sporta aktivitāšu monitoringu, zvanu un mūzikas funkcijas. Tās aprīkotas ar Hi-Fi stereo, 4GB MP3 datu glabātuvi ar 1000 dziesmu ietilpību. Skaņas kvalitāti nodrošina 20-20 kilohercu (KHz) frekvence un APTX bluetooth datu pārraides tehnoloģija.

Savienotas ar viedtālruni, TalkBand N1 darbojas kā fitnesa un veselības iekārta, kas ietver soļu skaitītāju, attāluma mērītāju, kaloriju patēriņu un daudz citu funkciju.

Austiņas klāj mīksta termoplastiskā poliuretāna (TPU) virskārta, tās sver vien 18 gramus, bet to aizsardzības līmenis pret mitrumu un netīrumiem ir IP54, kas padara Huawei TalkBand N1 piemērotas aktīviem sportotājiem.

Par Huawei Consumer Business Group:

Huawei produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 pasaules valstīs, aptverot aptuveni trešdaļu pasaules iedzīvotāju. 2014.gadā Huawei ieņēma trešo vietu viedtālruņu piegāžu apjoma ziņā pasaulē. Uzņēmumam ir vairāk nekā 16 izpētes un attīstības centri ASV, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Indijā un Ķīnā. Viena no trīs Huawei biznesa grupām Huawei Consumer Business Group nodrošina plašu produktu un pakalpojumu klāstu, ieskaitot mobilos tālruņus, mobilās platjoslas risinājumus, ierīces mājai un mākoņskaitļošanas pakalpojumus. Ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi IKT nozarē, plašu starptautisko tīklu, globālām biznesa operācijām un partneriem, Huawei Consumer Business Group nodrošina lietotājiem aizraujošu pieredzi moderno tehnoloģiju izmantošanā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39554501sec.