«Samsung» atklāj jaunos viedtālruņus Galaxy S6 un S6 edge, publiski radot neparastu mākslas darbu

Samsung plašākai Latvijas sabiedrībai prezentēja jaunos no metāla un stikla veidotos viedtālruņus – Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge. Pasaulē pirmais viedtālrunis ar izliektām ekrāna malām, izteiksmīgās krāsas un kvalitatīvā fotokamera kalpoja kā iedvesmas motīvs māksliniecei Kristīnei Luīzei Avotiņai un pasākuma viesiem, lai arī vakara gaitā kopīgi radītu gleznu, iedvesmojoties no fotogrāfijām, kas uzņemtas ar jaunajiem viedtālruņiem.

''Man bija liels prieks radīt īpašu trīs gleznu kolekciju, iedvesmojoties no jaunā Galaxy S6 edge dizaina, kas ir nepārprotami skaists, spēcīgs un atšķirīgs. Ar interesi pēdējos gadus sekoju līdzi Samsung produktu attīstībai – inovatīvie risinājumi iedvesmo arī mani un atgādina, ka tikai ar neatlaidīgu darbu un individuāla rokraksta izkopšanu ir iespējama izaugsme. Šis telefons ir arī dizaina priekšmets, un tas ir būtiski, jo skaistas un reizē funkcionālas lietas padara mūsu dzīvi labāku,'' atklāj Kristīne Luīze Avotiņa.

Vakara iedvesmas radītāji – DJ un radio balss Toms Grēviņš un saksofonists Gints Pabērzs – rūpējās par mājīgu noskaņu, savukārt fotogrāfs Mārcis Baltskars atklāja Samsung Galaxy S6 kameras priekšrocības ar paša uzņemtiem attēliem no K.L. Avotiņas darbnīcas, salīdzinot tālruņa iespējas ar profesionālu kameru. Viesu vidū bija arī tādas sabiedrībā zināmas personības kā modes māksliniece Natālija Jansone, dziedātāja MNTHA, mākslas galerijas Putti direktore Agita Putāne, mūziķis Kārlis Auzāns, TV seja Ieva Brante, plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis un Iveta Feldmane, mūziķis Kašers un citi.

Modes māksliniece, dizainere un stiliste Indra Salceviča komentē: ''Mūsdienās telefons kļuvis par gaumīgu aksesuāru, turklāt patīkami pārsteidza Galaxy S6 kameras platleņķis, kā arī krāsu izšķirtspēja. Rezultāts ir dzidras, skaidras un spilgtas fotogrāfijas.''

''Uzticos Kristīnes Luīzes Avotiņas gaumei – viss, ko viņa dara, sanāk fantastiski. Jaunais Galaxy S6 sniedz iedvesmu māksliniecei, savukārt māksliniece lieliski papildina telefonu, tādējādi viens otru pilnveidojot,'' teic Agita Putāne, mākslas galerijas Putti direktore.

''Mēs nekad neapstājamies pie sasniegtā un ieklausāmies mūsu klientos. Un tikai mācoties no sasniegumiem un kļūdām, varam radīt īpašas tehnoloģijas. Priecājamies sadarboties ar fantastisku mākslinieci un šādā īpašā notikumā atklāt lielāko sasniegumu uzņēmuma vēsturē – Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge,'' vakara uzrunā teica Samsung Electronics Baltics prezidents Tēhvans Hvans (Taehwan Hwang).

Kās jāzina par Galaxy S6?

Jaunajos Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge skaistums sastopas ar funkcionalitāti. Abiem tālruņiem ir rūpīgi izstrādāts elegants dizains, tie ir veidoti no metāla un stikla, turklāt Galaxy S6 edge ir pasaulē pirmais ekrāns, kam ir izliekta forma abos tā sānos. Ierīces korpuss veidots no patlaban izturīgākā stikla – Corning Gorilla Glass 4. Tālruņiem ir arī uzlabota priekšējā un aizmugurējā kamera.

Galaxy S6 un S6 edge ir viegli, plāni un apveltīti ar līdz šim modernākajām Samsung tehnoloģijām. Tie ir vēl ērtāki un intuitīvāki lietošanā, turklāt atbalsta bezvadu uzlādi. Galaxy S6 sērijas tālruni var uzlādēt pusotru reizi ātrāk nekā iepriekšējās paaudzes Galaxy telefonu. Abos modeļos iekļauti arī uzlaboti drošības risinājumi.

Jaunie Galaxy S6 un Galaxy S6 edge tālruņi Latvijā būs pieejami jau 17. aprīlī, bet jau tagad tos var pasūtīt Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61714816sec.