5 aplikācijas ceļojuma plānošanas procesa atvieglošanai

Perfekti izplānota ceļojuma izveidei vienmēr vajadzīgs pamatīgs laika ieguldījums, lai atrastu izdevīgākos lidojumu, viesnīcu un izklaides piedāvājumus. Turklāt labi izplānots ceļojums vienmēr sniedz gandarījumu un šķiet, ka arī atpūta būs absolūti izdevusies, bet tā nebūt nav, jo vienmēr kaut kas var noiet greizi. Lai padarītu ceļojuma plānošanas procesu patīkamu un arī pašu ceļojumu baudāmāku, piedāvājam iepazīties ar 5 mobilām aplikācijām, kuru izmantošana sniegs atvieglojumu.

1. WorldMate – ceļojuma asistents, kas palīdz samazināt plānošanas pūles, apvienojot visu ceļojuma informāciju vienuviet. Šajā aplikācija ir jāpiereģsitrē visi jūsu lidojumi, viesnīcas vai pat plānotā automašīnu noma, savukārt WorldMate tos saplāno vienotā personalizētā maršrutā. Aplikācijai komplektā nāk lidojumu statusu informācijas atjaunošana, brīdinājuma signāli, kalendāra sinhronizācija, navigācija, iespēja veidot koplietojamuz maršrutus. Tāpat šajā aplikācijā ir iekļautas noderīgas ekstras – viesnīcu rezervācijas un auto nomas instruments, laika prognoze, dzeramnaudas kalukulators, valūtas konvertētājs.

2. Hipmunk – piedāvā ātru ceļojumu plānošanas un rezervācijas risinājumu. Līdzīgi kā WorldMate piedāvā rīku viesnīcu, lidojumu meklēšanai un rezervācijas veikšanai, taču atšķirīgu to padara funkcija, kas piedāvā aplikācijas lietotājiem sekot līdzi izdevīgiem viesnīcu pēdējā brīža piedāvājumiem un akcijām, tai skaitā aplūkot ceļotāju atsauksmes no TripAdvisor un citiem avotiem. Atsevišķs bonuss ir arī "siltuma kartes", kas parāda viesnīcu izvietojumu, koncentrāciju ap dažādām ieprikšanās, ēdināšanas vai izkalides vietām atkarībā no ceļotāju ambīcijām.

3. SkyScanner – lielisks papildinājums mobilo aplikāciju klāstā jo īpaši ceļotājiem, kas meklē perfektus piedāvājumus vietējiem un starptautiskiem lidojumiem. SkyScaneer priekšrocība ir tā, ka šī aplikācija veic cenu salīdzinājumu starp miljoniem lidojumu un simtiem aviokompāniju, sākot ar prestižākajiem čārterreiziem un beidzot ar budžeta aviosabiedrībām. Šajā aplikācijā iespējams ne tikai meklēt, bet arī rezervēt lidojumus.

4. LoungeBuddy – Meklējat labu atpūtas stūrīti lidostas uzgaidāmajās telpās, kur pavadīt pauzes starp lidojumiem? LoungeBuddy aplikācija palīdz atrast atpūtas telpas 500 dažādās pasaules lidostās. LaungeBuddy lietotājiem ļauj ievadīt informāciju par sava ceļojuma grafiku, servisa līmeni, elites labumiem vai biedru statusu un aplikācija uzrādīs vietu, kur būs iespēja par brīvu vai par noteiktu samaksu uz kādu laiku privatizēt savu personīgo atpūtas stūrīti lidostas teritorijā starp nogurdinošiem pārlidojumiem. Aplikācijas lietotāji var apskatīt šīs vietas fotogrāfijās un dot savu publisku novērtējumu, kā arī pēc apmeklējuma pievienot paši savas fotogrāfijas, lai dalītos pieredzē ar citiem ceļotājiem.

5. PackPoint – burvis bagāžas sastāva plānošanai atkarībā no ceļojuma specifikas. Lietotājs aplikācijā izveido savu ceļojuma profilu, norādot galamērķi, uzturēšanās ilgumu un ceļojuma mērķi. PackPoint attiecīgi pats izveido pielāgotu bagāžas sarakstu, ņemot vērā to, vai jūs dodaties komandējumā vai atpūtas braucienā, kā arī laika prognozes konkrētajā vietā un datumos, ceļojuma ilgumu un citus faktorus.

Plānošanas procesa atvieglošana ļauj ceļotājam labāk izbaudīt atpūtu, tāpēc, lai uzzinātu par to, kā vēl citādi iespējams palīdzēt optimizēt ceļojuma organizēšanu Travelnews.lv aicina 3. decembrī apmeklēt semināru par mājas lapu mobilajām versijām kā uzņēmuma veiksmīgas komunikācijas atslēgu. Semināra tēma ir "Bez mobilās versijas uzņēmums pazūd no ekrāna". Papildus informācija un reģistrācija šeit: Seminārs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42575192sec.