Ar iedvesmojošu virtuālo realitāti maina cilvēku izdomu

HTC, celmlauzis novatorisku viedo tehnoloģiju jomā, izziņo tālākus uzlabojumus Vive VR sistēmai, kas apliecina virtuālās realitātes tuvošanos ikvienam no mums.

HTC ar Vive Pre pilda savu solījumu radīt vēl nebijušu pieredzi, kas mainīs gan ikdienas komunikāciju, gan izklaides un mācību ieradumus. Pilnībā visi ierīces elementi ir pilnveidoti, lai nodrošinātu labāku komfortu, ergonomiku un sniegumu. Pateicoties visiem uzlabojumiem, HTC Vive Pre rada bezierobežojumu pasauli.     

"Kad pirms vienpadsmit mēnešiem mēs pirmo reizi izziņojām Vive, mums bija ļoti ambiciozs mērķis – neatgriezeniski mainīt cilvēku komunikācijas veidu un mijiedarbību ar apkārtējo pasauli," stāsta HTC priekšsēdētāja un izpilddirektore Čera Vanga (Cher Vang). "Kopš tā mirkļa Vive ir saņēmusi lieliskas atsauksmes no medijiem, industrijas ekspertiem, lietotājiem un neskaitāmiem partneriem un zīmoliem, ar ko mēs kopā esam strādājuši, lai spētu sniegt šādu iedvesmojošu un dinamisku virtuālās realitātes saturu. Jau pārāk ilgi solījums par virtuālo realitāti ir bijis tikai solījums. Šobrīd mēs atrodamies uz jaunas ēras sliekšņa. Ar Vive pasaules robežas noteiks tikai mūsu pašu iztēle."    

Izjūti virtuālo pasauli ar Vive

Atjaunotais HTC Vive dizains ir veidots tā, lai lietotājam spētu sniegt labāku komfortu, paspilgtinot iedziļināšanos virtuālajā pasaulē. HTC Vive aprīkojums ir kļuvis kompaktāks, kā arī uzlabotas tā savienojošās daļas, nodrošinot labāku stabilitāti un balansu. Uzlabota ir arī vizuālā sistēma ar spilgtāku ekrānu un attēla kvalitāti, nodrošinot izteiktāku dzidrumu un klātbūtnes sajūtu. Iekšpusē maināmi švammveida ieliktņi un deguna plāksnes nodrošina, ka HTC Vive Pre derēs nevainojami un būs droša to lietotājam. HTC Vive Pre var viegli pielāgot dažādām sejas formām, un ir saderīga arī ar dažādām brillēm.   

Integrēta uz priekšu vērstā kamera sapludina fizisko un virtuālo pasauli

HTC Vive Pre patiesās pasaules elementus sapludina ar virtuālo realitāti. Jaunizveidotā uz priekšu vērstā kamera, iepludinot fiziskās pasaules elementus virtuālajā pasaulē, ļauj darīt vairāk gan virtuālajā pasaulē, gan ārpus tās. Atrast savu sēdvietu, dzērienu un vienlaicīgi turpināt sarunu, nenoņemot galvas ierīci, ir tikai sākums tam, kas ir iespējams.

Labākas kontroles iespējas

Lai pilnveidotu virtuālās realitātes pieredzi, HTC Vive vadāmierīce ir rekonstruēta un uzlabota, malas padarot ergonomiskākas un gludākas, uzlabojot balansu un piešķirot tekstūru pogām un rokturu spilventiņiem vēl komfortablākai sajūtai. Jaunais divu posmu trigeris dara mijiedarbību ar objektiem vienmērīgāku. Darbību nodrošina iebūvēta uzlādējama litija polimēra baterija ar micro-USB uzlādes iespēju, kas nodrošina vairāk nekā 4 stundu darbības laiku.

Arī HTC Vive bāzes stacija ir pārveidota, padarot to kompaktāku, klusāku, kā arī nodrošinot labāku darbību.

Pilnīgs risinājums

HTC Vive būs pirmā virtuālās realitātes ierīce, kas atbalsta SteamVR. SeamVR ir veidojis Valve, un kopā ar Chaperone sistēmu tā ir viena no lielākajām platformām datoriem, Linux un Mac spēlēm un programmatūrai.   

Virtuālās realitātes nozares mainīšana

Kopš HTC Vive izziņošanas HTC un Valve ir strādājuši ar vairākiem tūkstošiem attīstītāju un partneru, lai spētu nodrošināt virtuālās realitātes saturu dažādos sektoros, sākot no spēlēm un izklaides līdz pat veselībai, auto nozarei, mazumtirdzniecībai un izglītībai. HTC Vive pirmo reizi plašākai auditorijai tika izrādīts starptautiskās izstādes CES 2016 laikā.  

Pieejamība

HTC Vive tirdzniecībā būs pieejams 2016.gada aprīlī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39547706sec.