Tālruņi, kas atbilst aktuālās apģērbu modes tendencēm

HTC izziņojis savus jaunākos papildinājumus HTC Desire ģimenei – HTC Desire 530, HTC Desire 630 un HTC Desire 825. HTC mērķis bija radīt tādus tālruņus, kas atbilst aktuālās apģērbu modes tendencēm. Dizaina iedvesma sakņojas mūsdienu ielu kultūras apģērba modē, un tā realizācijai izmantota īpaša krāsu izsmidzināšanas tehnoloģija, kas ikkatru tālruni dara neatkārtojamu.

Neatkārtojamība

Apzinoties, ka mūsdienās tālrunis ir ne vien saziņas ierīce, bet arī aksesuārs, HTC dizaina komanda izstrādāja jaunu krāsas uzklāšanas tehniku, kas katru tālruni dara par neatkārtojamu mākslas darbu. Lai to panāktu, tiek izmantoti īpaši krāsas izsmidzinātāji, kā arī dažāda krāsas uzklāšanas intensitāte un jauda. Katrs tālrunis ir kā mākslas darbs, jo tam nav vienāda.    

Jaunie HTC Desire 630 un HTC Desire 825 būs pieejami baltā pamattonī ar uzsmidzinātiem divu krāsu akcentiem, kā arī tumši pelēkā pamattonī ar zeltītiem akcentiem, bet jaunais HTC Desire 530 būs pieejams pelēkā un baltā krāsā.

Zinot, ka cilvēkiem patīk mainīt stilu un vienmēr būt soli priekšā aktuālajām tendencēm, HTC dizaina eksperti radījuši arī divu toņu tālruņu ietvarus, turāmaukliņas un vairāk nekā 25 000 tēmu, kas dod iespēju mainīt tālruņa krāsu shēmas un fonus.  

"HTC savu tēlu ir veidojis, radot nozarē vadošās dizaina tendences, kas apvienotas ar viedām funkcijām," norāda HTC pārdošanas daļas vadītās Čīalin Čan (Chialin Chang). "Mēs zinām, ka pircēji lūkojas pēc arvien plašākām tālruņu personalizēšanas iespējām un individualitātes, jo tie ir arī aksesuāri, tāpēc mums bija jārada kaut kas pilnīgi citādāks."

Patiesa skaņa

Skaņa ir ļoti būtiska tālruņu funkcija. Gan HTC Desire 630, gan HTC Desire 825 ir sertificēta augstas izšķirtspējas skaņa, kā arī jau leģendārais BoomSound ar Dolby AudioTM tehnoloģiju. Skaņas līmenis ir detalizētāks, nodrošinot četras reizes labāku skaņas kvalitāti par CD skaņu. Gan HTC Desire 630, gan HTC Desire 825 komplektācijā ietilps augstas izšķirtspējas austiņas.

Nevainojami fotoattēli

Visiem jaunajiem Desire tālruņiem ir 5MP uz priekšu vērsta kamera, Auto Selfie un Voice Selfie funkcijas, kas ļauj iemūžināt vēlamo dzīves mirkli, nenospiežot nevienu pogu. Turklāt HTC Desire 630 un HTC Desire 825 ir arī Live Makeup funkcijas, kas ļauj rediģēt attēlu, lai portrets būtu nevainojams.

Visiem trim jaunajiem Desire viedtālruņiem ir arī uzlabotas aizmugurējās kameras. HTC Desire 530 tā ir 8MP, bet HTC Desire 630 un Desire 825 – 13MP, kā arī BSI sensors, kas zema apgaismojuma apstākļos palīdz uztvert vairāk gaismas. Fiksējot foto kādu dinamisku notikumu, sērijveida foto funkcija ļauj iemūžināt katru mirkli atsevišķi, bet panorāmas funkcija ļauj veidot profesionālas foto ainavas. Iemūžināto dzīves mirkļu uzglabāšanai visās trīs jaunajās ierīcēs ir Google Photos.

Saskaņā ar Tevi

Jaunajā HTC Desire 825 ir pieejams HTC Sensor Hub, kas atpazīst aktivitātes, žestus un kustības. Ātruma, gaitas, ceļa maršruta statistiku var automātiski sasaistīt ar dažādām, populārām lietotnēm, tai skaitā, Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking un Google Fit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24407315sec.