Robotizētas «mājsaimnieces» vairs nav zinātniskā fantastika

No attāluma vadāmi mājokļi, robotizētas "mājsaimnieces" un droni zemes mērīšanai – tā vairs nav zinātniskā fantastika, tā ir realitāte, par ko varēs pārliecināties izstādē "Māja I 2016", kas no 2016. gada 10. līdz 13. martam notiks Ķīpsalā.

Gudrā māja ērtākai dzīvei

Ieslēgt kafijas automātu, nolaist žalūzijas un sasildīt mājokli omulīgam vakaram, esot vēl ceļā uz mājām? Šādu idilli piedāvā elektrotehnisko iekārtu uzņēmums "ABB", ar kura piedāvājumu detalizēti varēsi iepazīties izstādē "Māja I". Turklāt, izmantojot aplikāciju viedtālrunī, planšetē vai datorā, varēsi no attāluma kontrolēt visas mājokļa elektrotehniskās iekārtas.

Modernā nanotehnoloģiju virtuvē varēs paviesoties, apmeklējot "ARENS" stendu. Šādā virtuvē darbu atvieglos antibakteriāla mitruma, skrāpējumu, karstuma un skābju izturīga nanotehnoloģiju virsma un plazmas tvaiku nosūcējs. Radošu un dažādiem dzīves gadījumiem pieskaņojamu interjeru ir iespējams radīt ar atbilstošiem gaismas un skaņas instalāciju risinājumiem, kurus izstādē piedāvās "Unique" speciālisti. Viņi, starp citu, ir radījuši eleganto restorāna "Bibliotēka Nr. 1" terases apgaismojumu.

Modernās tehnoloģijas būvniecības sākumposmā

Viens no agrīnajiem būvniecības plānošanas posmiem ir profesionālu zemes mērījumu veikšana, kam seko apjomīgais un sarežģītais būvniecības plānošanas process. Arī šo skrupulozo un sarežģīto procesu ir iespējams krietni atvieglot. "Latvijasmernieks.lv" attīstās laikam līdzi un četras dienas izstādē prezentēs modernākos zemes mērīšanas risinājumus: aerofotogrammetriju, 3D lāzerskenēšanu, hidrobūvju zemūdens apsekošanu, kā arī ceļu projektēšanas pakalpojumus. Kad mērījumi ir veikti, jāķeras klāt pie būvdarbu plānošanas, kur savukārt gudrus padomus būves informācijas modelēšanas jauninājumos jeb BIM sniegs "Infoera" speciālisti.

Robotizēti palīgi ikdienas darbos

Labas ziņas aizņemtajiem saimniekiem – izstādē "Māja I" tiks piedāvāti jaunākie robotizētās mājas tehnikas produkti. Izcils palīgs ikdienas uzkopšanas darbos būs jaunākās paaudzes "iRobot" putekļsūcējs "iRobot Roomba 980", kurš spēj uzkopt divreiz lielāku platību un var lepoties ar pamatīgāku sūkšanas jaudu nekā tā priekšgājējiem. Turklāt to ir iespējams vadīt ar aplikāciju tavā viedtālrunī! Savukārt čaklais robots "SmartRobby" uzturēs formā piemājas zālienu, ļaujot saimniekam nodoties brīvdienu baudīšanai.
   
Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.
Izstādes darba laiks:
2016. gada 10.–12. marts 10.00–19.00
2016. gada 13. marts 10.00–17.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85658097sec.