Veids, kā sekot līdzi savai bagāžai lidojuma laikā

Daļai ceļotāju ir nācies saskarties ar situāciju, kad galamērķa lidostā tā arī nesagaidi savu līdzi paņemto ceļojuma somu ar teju vai visu iedzīvi, kas nepieciešama ceļojuma laikā. Šādiem ceļotājiem vislabākais variants būtu izmēģināt kādu no izsekošanas ierīcēm.

Gatavojoties lidojumam, vienmēr var nolūkoties uz lidostas tehnisko darbinieku darbu – ieceļojot pasažieru bagāžu lidmašīnā, katrs no mums, redzot šādu skatu, bieži vien noskatās vai starp daudzajām mantām ir paslēpies ar paša koferis. Ar šādu pastiprinātu uzmanību visbiežāk sastopas tieši tie cilvēki, kas ar līdzīgām situācijām, kad sanācis, ko pazaudēt, saskārušies jau iepriekš.

Šobrīd pasaulē ir iespējams izsekot gan jebkuru mobilo ierīci, gan personu un pat savus mīļos mājdzīvniekus, kas iespējams ir izlēmuši doties brīvsolī. Tas viss pateicoties tehnoloģijas attīstībām – dažādām ierīcēm, kas savienojoties ar mobilo ierīci veido lielisku sadarbību, lai atrastu iespējams pazaudētās mantas vai būtu drošs, ka ar tam viss ir kārtība. Viena no šādām ierīcēm ir Trakdot, kas ir maza ierīce, kuru iespējams ievietot starp savām mantām, to vispirms savienojot ar savu viedtālruni. Esot gaisā ierīce pati pārslēgsies uz lidojuma režīmu, tādējādi ievērojot papildus drošību, bet nolaižoties atkal dos ziņu par savu atrašanās vietu. Tomēr pasaulē šobrīd ir pieejamas ļoti daudz līdzīgas izsekošanas iekārtas, kas ļaus mierīgu sirdi doties ceļojumā un izbaudīt atpūtu. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40071416sec.