Jūrmala Masters startēs pasaules un Eiropas spēcīgākie pludmales volejbolisti

Pirmo reizi tepat Latvijā, Majoru pludmalē Jūrmalā būs skatāms pasaules labākais pludmales volejbols – Eiropas Volejbola konfederācija (EVK) publicējusi 2016 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters dalībnieku sastāvu. Pamatturnīrā dalību pieteikuši Eiropā un pasaulē spēcīgākie pludmales volejbola pāri. Čempionāts Majoru pludmalē norisināsies no 1. līdz 4.septembrim.

2016 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters turnīra direktore Ināra Brokāne: "Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kalendārā Jūrmala Masters ir šogad vienīgās šāda ranga sacensības. Jūnija sākumā Šveices pilsētā Bīlē notika Eiropas čempionāta finālturnīrs, bet pēc tā daudz kas tika pakārtots Vasaras olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro."

2016 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters pamatturnīrā vīriešiem redzēsim arī mūsu olimpiešus, šī gada pasaules ranga labāko pāri numur viens - Jāni Šmēdiņu un Aleksandru Samoilovu, kuri turnīru Jūrmalā bija ieplānojuši jau pavasarī.

Čempionāts Jūrmalā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kalendārā iekļauts jau trešo gadu pēc kārtas. 2014. gadā šeit notika Satellite turnīrs vīriešiem, kurā uzvarēja Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, finālā apspēlējot Armandu Āboliņu un Haraldu Regžu. Pagājušogad turnīrs ieguva Masters sērijas skanējumu, un finālā labākie izrādījās itālieši Mateo un Paolo Ingrosso, kuri pārspēja iepriekšējā sezonā pirms Roulandsona traumas ilgu laiku olimpisko spēļu kvalifikācijas zonā bijušos francūžus Jusefu Krū un Eduāru Roulandsonu, trešās vietas izspēli atstājot Šmēdiņa/Samoilova un poļu dueta Gžegožs Fijaleks/Mariušs Prudels ziņā, uzvarot latviešiem. Šogad klāt nākušas arī sacensības sievietēm, kuru pamatturnīrā jau iekļauti trīs Latvijas dueti.

Pirmās trīs dienas (31. augusts - 2.septembris), kad norisināsies valstu atlases,kvalifikācijas un pamatturnīra grupu spēles, ieejas maksa nebūs. Savukārt sestdien un svētdien (3. un 4.septembrī), kad norisināsies play-off, pusfinālu un fināla spēles, jāiegādājas ieejas biļetes centrālajā stadionā ar 2800 skatītāju vietām. Pārējos laukumos notiekošās spēles varēs vērot bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75254297sec.