Astoņas vietas pasaulē, kur doties ar velosipēdu

Riteņbraukšana sniedz lielisku iespēju produktīvi pavadīt brīvo laiku, kā arī uzturēt sevi formā. Bieži vien ceļotāji paķer līdzi savus riteņus arī dodoties uz ārvalstīm, jo, braucot ar velosipēdu var apskatīt vairāk un ātrāk. Zemāk ir apkopotas astoņas vietas, kur var ceļot ar velosipēdu.

The Serra da Estrela, Portugāle

Šī ceļojuma tūre sniedz iespēju riteņbraucējiem izbraukt cauri Portugāles augstākajiem kalniem, kas sniedz pasakainus skatus. Kalnu virsotnes atrodas 1 933 metru augstumā, bet ieteicamākos dabas skatus ceļotāji var tvert mazliet zemāk, kur ceļš ved starp stāvām klintīm un ielejām, kas veidotas no ledājiem.

Lake Song-Kol, Kirgizstāna

Kirgīzu kalnos riteņbraucējiem ieteicams doties ar biezām riepām, jo kalnos izveidoti smilšu ceļi. Kalnu virsotnes atrodas 3 600 metru augstumā, no kurām iespējams aplūkot brīnišķīgu ezeru, kas izdaiļots fonā ar sniegotām kalnu virsotnēm un nelielo ciematu. Kalnu mapes krievu valodā iespējams iegādāties netālajā Kochkor, lai būtu iespējams orientēties pasakainajā apkārtnē.  

Mekong, Kambodža

Kombodžas iedzīvotāju ikdienu var aplūkot, ja dodies braucienā ar riteni pa smilšainajiem ceļiem gar Mekong upi un maziem ciematiem, kuri reti savā ikdienā uzņem tūristus. Ceļā biežāk var sastapt mājlopus nekā mašīnas. Pusdienas iespējams ieturēt ēdnīcās, kas pasniedz rīsus ar kokosriekstiem, tvaicētus virs karstām oglēm. Tas sniedz pietiekami daudz enerģijas izsalkušajiem riteņbraucējiem. Lietainā sezona ceļojumam sniedz papildus apskatāmus objektus, tādus kā vietējos prāmjus un appludinātus ceļus.

 

Tasmānija, Austrālija

Tasmānija ir neliela sala, kas atrodas dienvidu virzienā no Melburnas. Riteņbraucējiem tā ir iecienīta, jo tā piedāvā gludus ceļus, kempingus un lieliskas ēdnīcas. Tūristi var aplūkot jūru, dzīvot bezmaksas kempingos, pusdienās nogaršot gardus ēdienus un izbaudīt apbrīnojamo brīvdabu.

Eastern Pregon, ASV

Vientuļā Route 395 riteņbraucējiem sniedz iespēju aplūkot Oregon tuksnesi, kovboju ikdienu, mierīgu ceļu, kā arī iespējams aplūkot Abert Rim, vienu no augstākajām smilšu kraujām Amerikas Savienotajās Valstīs, un izbaudīt ābolu pīrāgus vientuļajos ciematos kā Wagontire.

Dolomites, Itālija

Grūti izvēlēties mīļāko kalnu grēdu, jo tās visas ir apbrīnojamas savā veidā. Dolomites, kalnu grēda Itālijā, ir apbrīnojama ar savu 2 000 metru augsto virsotni. Pirms burvīgā ceļojuma iespējams iestiprināties ar itāļu saldējumu vai gardu espresso kafiju no vietējās kafejnīcas. Riteņbraucēji atzīst, ka vislabāk atmiņā palikusi Seiser Alm, lielākā Alpu pļava Itālijā.

Zagora un Tafraoute, Maroka

Maroka saviem tūristiem ļauj aplūkot smilšainas grēdas 300 metru augstumā, kur iespējams saskatīt oāzes, smilšu kalnus un ziedošus mandeļu kokus. Ceļojuma laikā var apmesties tuksnesīgu vietu kempingos un viesnīcas. Nav nepieciešams steidzināt ceļojumu, jo nedēļa būs pietiekams laiks, lai izpētītu tuksnesi apkārt pilsētai Zagora un apbrīnojamo netālo Valley du Draa upi.

Moleswroth Raoad, Jaunzēlande

Moleswroth Road ir iecienīts ceļš riteņbraucējiem. Šis nav viegls ceļš, jo riteņbraucējam būs nepieciešams pavadīt trīs dienas uz smilšaina ceļa, bez veikaliem. Ceļa galā atrodas kempings, kur ceļotāji var atpūsties. Brauciena laikā iespējams aplūkot neapdzīvotās zemes un aukstas straumes, kurās ceļotāji var noskaloties. Ceļojumu var nosvinēt Hanmer karstajos avotos.   

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Siguldas novada TIC
,


Daugavpils TIC
,


Melngalvju nams
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75328112sec.