Aicina pievienoties vērienīgam pārgājiena maršrutam no Gaiziņa līdz Munameģim

No šī gada 24. februāra līdz 12. maijam katru otro sestdienu ikviens interesents tiek aicināts pievienoties 150 km gara pārgājienu maršruta veidošanā starp divām augstākajām virsotnēm Baltijā – 312 metru augsto Gaiziņkalnu Latvijā un 318 metru augsto Munameģi Igaunijā.

Viss 150 km garais maršruts ir sadalīts 6 etapos un ikvienam iet gribētājam ir iespēja izvēlēties doties vienā, divos vai visos sešos pārgājiena etapos. Katra pārgājiena etaps būs 25–30 km garš. Katra pārgājiena dalības maksa ir 19 eiro, iepriekšēja reģistrācija “Gandrs” mājaslapā –  http://bit.ly/GandrsPargajieni.

Pārgājiens plānots tā, lai tas būtu aizraujošs gan tiem, kuri regulāri dodas tuvākos un tālākos pārgājienos, gan tiem, kuriem šis būs pirmais pārgājiens dzīvē.  Katrs no 6 etapiem būs neaizmirstams gājiens ar dažādiem apskates objektiem. Pārgājiena laikā varēs redzēt tādas ievērojamas vietas kā Vidzemes augstienes augstākos kalnus, Ogres upes izteku, senus tiltus pāri upēm, bijušo pilsētu, purvus, gravas, ielejas, pilskalnus, Kornetu meža takas un, protams, Gaiziņkalnu un Munameģi. Kopumā maršruts vedīs pa meža un grants ceļiem, stigām un takām, nereti arī pa grūtāk ejamām vietām, lai redzētu skaistākās dabas ainavas.

Pārgājiena dalībnieku ērtībai tiek organizēts transports no Rīgas uz pārgājiena sākuma punktu un no pārgājiena beigu punkta atpakaļ uz Rīgu. Pārgājienu vadīs pieredzes bagāts āra dzīves speciālists, aktīvs ceļotājs – Kaspars Pudžs. Maršrutu sāksim baltā, skaistā ziemā Gaiziņkalnā un noslēgsim plaukstošā pavasarī Munameģī.

Dalības maksā iekļauts transports, pārgājiena vadītāja pakalpojumi un profesionāla konsultācija par āra dzīves tehnikām un aktīvo atpūtu. Katram pašam jāparūpējas par vēlajām brokastīm, pusdienām un enerģijas našķiem, uzkodām, kā arī dzeramo ūdeni un tēju termosā.

Lai piedalītos pārgājienā, nepieciešami iešanai komfortabli un vēlams mitrumizturīgi apavi, laikapstākļiem atbilstošs apģērbs, dzeramais ūdens. Ieteicams maiņas apģērbs un apavi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33033085sec.