Rīgas sporta naktī varēs satikt olimpiešus un izmēģināt savus spēkus dažādās aktivitātēs

1. septembrī pašā Rīgas centrā, Esplanādē, gaidāmajā Rīgas sporta naktī būs iespējams gan satikt olimpiešus, gan arī pie vairāk nekā 30 sporta veidu organizācijām, federācijām un klubiem izmēģināt savus spēkus sportiskās aktivitātēs. Pasākums ilgs no plkst.15.00 līdz 22.00.

Rīgas sporta naktī piedalīsies trīskārtējais olimpisko spēļu dalībnieks ātrslidošanā un šorttrekā Haralds Silovs. Viņš februārī Phjončhanā izcīnīja ceturto vietu ātrslidošanas 1500 metru distancē. Tāpat varēs satikt kamaniņu braucēju ekipāžu Oskaru Gudramoviču un Pēteri Kalniņu, kā arī jaunos skeletonistus Kristu Netlauu un Endiju Tēraudu. Tomēr īpaši interesanta solās būt talantīgās sprinteres Sindijas Bukšas un "Livonia" regbija kluba spēlētājas un menedžeres Martas Ozolas sadarbība, jo sportistes demonstrēs savas prasmes mūzikā. Jau iepriekš bija apstiprināts, ka bobsleja treneris Sandis Prūsis apsolījis piedalīties šaha spēlē starp federāciju pārstāvjiem.

Pasākuma dalībnieku skaits joprojām turpina augt, bet jau tagad zināms, ka Sporta naktī piedalīsies vairāk nekā 30 dalībnieku - federācijas, klubi, organizācijas, kas demonstrēs savus pārstāvētos sporta veidus, kā arī ikvienu aicinās piedalīties dažādās aktivitātēs. Pasākuma galvenais mērķis ir rosināt gan lielus, gan mazus pievērsties veselīgam dzīvesveidam.

Rīgas sporta nakti vadīs divu olimpisko spēļu dalībnieks biatlonā Jēkabs Nākums. Viņa vadībā notiks vairākas loterijas, kur apmeklētāji varēs iegūt sporta klubu un federāciju simboliku, kā arī suvenīrus. Turklāt sporta naktī nebūs tikai izklaides - notiks arī starptautiskas "Laser Run" sacensības, kuras organizē Latvijas Modernās pieccīņas federācija.

Sporta naktī ikviens interesents varēs izmēģināt kādu no sporta veida elementiem, kā, piemēram, lēcienus no vietas, svaru bumbu celšanu, šaušanu mērķī ar lāzerpistolēm, badmintona miniturnīru u.c. aktivitātes. Neiztrūkstoša būs arī sporta apģērbu, inventāra, literatūras, veselīgas pārtikas iepazīšana un tirdzniecība. Sporta nakts ir lieliska iespēja koncentrētā veidā gūt priekšstatu par sporta veidu daudzveidību, bet arī dažādu sporta veidu profesionāļiem ieraudzīt vienam otru.

Tiekamies Esplanādē 1. septembrī jau no plkst. 15.00!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96621394sec.