Intervija: Reiņa trase sagatavojusi jaunai ziemas sezonai vairākus pārsteigumus

Pavadītas 18. novembra svinības, lieliem soļiem tuvojas pirmā Advente, oktobra beigās sagaidīts arī pirmais sniegs un vairs nav aiz kalniem jaunā slēpošanas sezona. Kā jaunajai sezonai gatavojas Latvijas slēpošanas kalni?

Travelnews.lv aicināja uz sarunu Reiņa trases izpilddirektoru Austri Brutānu, lai uzzinātu par jaunumiem gaidāmajā 2012./2013. gada ziemas sezonā slēpošanas kalnā Reiņa trase.

Travelnews.lv: Kas notika Reiņa trasē oktobra beigās, kad Latviju pārsteidza sniegs? Neplānojāt atvērt trasi?

Austris Brutāns: Pēdējos gados ziemas īpaši mūs nav lolojušas ar agru sākumu un sniegu bagātību, tāpēc arī lielas cerības uz šo pirmo sniegu nelikām, jo pēc prognozēm bija redzams, ka drīz vien atgriezīsies rudenīgais laiks un varēsim atsākt vasaras aktivitātes – golfu.

Travelnews.lv: Kādi ir gaidāmie jaunumi Reiņa trasē gaidāmajā 2012./2013. gada sezonā?

Austris Brutāns: Jaunumi kā jau katru gadu ir daudz un dažādi, bet galvenie kā vienmēr ir balstīti uz uzlabojumiem klientu ērtībām. Ir pārveidota un modernizēta inventāra izsniegšanas ēka, "AXA" bērnu skoliņa atrodas plašākās telpās un pieejamas dažādas aktivitātes slēpošanas starplaikos. Ir uzlabotas trases, izremontēta un nedaudz pārveidota "Reiņa cafe", kā arī uzbūvētas divas jaunas "Brīvdienu mājas", kuras domātas ģimenēm vai kompānijām (8-10 cilvēki) un atrodas nostāk no "lielās" burzmas, bet tai pat laikā ļoti tuvu visām trasēm, un šīs mājas ir aprīkotas ar savu virtuvi, saunu un terasi.

Travelnews.lv: Vai šī gada ziemas sezonā ziemas sporta cienītāji var sagaidīt jaunu inventāru?

Austris Brutāns: Tā kā nomas inventārs tiek atjaunots ik gadu, tad arī šosezon sadarbībā ar "Fischer" ir atjaunots distanču slēpošanas inventārs un pateicoties veikalam "X-Sports" - atjaunots kalnu slēpošanas un snovborda inventārs.

Travelnews.lv: Vai Reiņa trasē tiek plānotas Jaunā gada sagaidīšanas svinības? Pastāstiet par tām! Kas īpašs klientiem tiks piedāvāts Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienu laikā?

Austris Brutāns: Pašreiz ir vairāki varianti padomā Vecgada vakaram un Ziemassvētkiem, bet tie ir ļoti atkarīgi no laika pstākļiem, tāpēc konkrētus pasākumus solīt būtu pāragri. Visa jaunākā un aktuālākā informācija par gaidāmiem pasākumiem aplūkojama mūsu mājas lapā.

Travelnews.lv: Pastāstiet par sacensībām, pasākumiem, ko Reiņa trase rīkos 2012./2013. gada ziemas sezonā!

Austris Brutāns: Šogad paredzētas bērnu sacensības "Mazais Reinis", kuras ir kļuvušas ļoti populāras un apmeklētas mazo slēpotāju vidū, un tās notiek "AXA" bērnu parkā. Kā arī būs "Sportland Junioru mači", kuri paredzēti arī lielākiem slēpotajiem un notiek 400 m garajā Junioru parkā. Janvārī paredzēta arī Vispasaules Sniega diena, kas tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Slēpošanas savienību un FIS, un kura domāta  ziemas ieskandināšanai un ziemas sporta veidu popularizēšanai.

Travelnews.lv: Pastāstiet par Axa bērnu skoliņu! Vai tā piemērota visu vecumu bērniem?

Austris Brutāns: "AXA" bērnu skoliņa paredzēta bērniem vecumā no 3-7 gadiem, kas notiek trīs dažādos līmeņos, atkarībā no priekšzināšanu līmeņa. Mācības notiek "AXA" bērnu parkā – speciāli norobežotā teritorijā, kur uzstādīts SunKid slīdošās lentas pacēlājs, dažādas SunKid figūras bērniem, izveidota bērnu kameršļūkšanas rene un uzstādīts SunKid slēpošanas karuselis bērniem, kuriem vēl nav vai ir ļoti maz priekšzināšanas par slēpošanu. Slēpošanas starplaikos, lai bērni nedaudz arī atpūstos no fiziskas slodzes un iestiprinātos, cienājam viņus ar "AXA" gardumiem!

Travelnews.lv: Kādas ir naktsmītņu iespējas Reiņa trasē? Vai šajā sezonā naktsmītnes piedāvās kādus īpašos piedāvājumus?

Austris Brutāns: Piedāvājam viesu namu "Reinis" ar dažāda dizaina numuriņiem, kuri katrs ir savā noformējumā un arī pēc ietilpības (2-8 personas), apartamentus ar 9 vietām, kas aprīkoti ar virtuvi, saunu, žāvējamo skapi, lai klientiem būtu viss nepieciešamais komfortablai atpūtai, kā arī šī gada jaunums – divas brīvdienu mājas meža ielokā, kur katrā var atpūsties ģimenes/draugu kompānijas līdz 10 cilvēkiem katrā. Arī mājīgās brīvdienu mājas ir aprīkotas ar saunu, virtuvi un terasi, no kuras paveras skats uz golfa laukumu, kas ziemā pārtop par distanču trasi. Jaunās brīvdienu mājas jau ir kļuvušas par pieprasītāko uzturēšanās un laba laika pavadīšanas vietu, ko piedāvājam!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.reinatrase.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45865011sec.