"Soči 2014" plakāti izrotā Olimpisko spēļu galvaspilsētu

"Soči 2014" orgkomiteja prezentējusi oficiālos XXII Olimpisko un XI Paraolimpisko ziemas spēļu plakātus. Tajos atspoguļotas zīmola "Soči 2014" pamatvērtības. Šie plakāti ir svarīgs spēļu atribūts. Plakāti ir paredzēti, lai veicinātu Olimpiskās spēles un atspoguļotu šī pasaules mēroga sporta notikuma svarīgumu.

Kā papildinājumu oficiālajiem plakātiem, izveidota speciālo plakātu kolekcija, kur ilustrētas Ziemas spēles un nacionālais Krievijas kolorīts. Tajos attēlota spēļu pilsēta ar unikālu siltās jūras un sniegoto kalnu salikumu. Šāda dualitāte ir tipiska arī pašai Krievijai, kur Eiropa satiekas ar Āziju un skarbā daba mijas ar mūsdienu metropoli.

Olimpiskie plakāti

Kā noformējums vienam no olimpiskajiem plakātiem, tika izvēlēta krievu nacionālā rotaļlieta  - matrjoška, kas ir viena no Krievijas simboliem. Jaunā "olimpiskā matrjoška" ir ietērpta krievu tradicionālajā raibajā segā. Šīs segas princips ir atspoguļot 16 populārākos nacionālos valsts ornamentus. Šis tēls atspoguļo emocionalitāti, noslēgtību, jūtīgumu un ekspresiju jeb vienkārši - krievu tautas raksturu.

Paraolimpiskie plakāti

Oficiālais paraolimpiskais plakāts atspoguļo paraolimpiešus uz jūras un kalnu fona. Sportista figūra ir stalta un mierīga, kas raksturo galvenās paraolimpiešu vērtības - drosmi, apņēmību, iedvesmu un vienlīdzību. Par noformējumu diviem citiem paraolimpiskajiem plakātiem izmantoti ledus kamanu hokeja un slēpotāju sportistu tēli. Katrā plakātā attēlotās figūras simbolizē vienlīdzību, rakstura stabilitāti un vēlmi uzvarēt. Visi paraolimpiskie plakāti radīti košā un oriģinālā stilā. Šie kontrastainie plakāti kalpos ne tikai kā Olimpisko spēļu rotājumi, bet arī spēs iepriecināt spēļu līdzjutējus un viesus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8378849sec.