Sporta entuziasti aktīvi atbalsta bērnus; aicina atsaukties arī citus

Tuvojoties Ziemassvētkiem, finesa klubu tīkls "Atlētika" vēlas atbalstīt un iepriecināt bērnus un pusaudžus no Palīdzēsim.lv aprūpē esošām ģimenēm. Visos astoņos sporta klubos ir izvietotas kartona kastes, kurās Atlētikas apmeklētāji, kā arī darbinieki, var sarūpēt kādu Ziemassvētku dāvanu vai saldumus bērniem, tādējādi paradot šos Ziemassvētkus gaišākus un īpašākus. "Atlētika" aicina arī visus līdzcilvēkus palīdzēt piepildīt dāvanu kastes bērniem un atnest kādu dāvanu uz sev tuvāko "Atlētiku".

Lai atvieglotu uzdevumu ziedotājiem, uz kastēm ir uzlīmēti plakāti, kuros minētas visas iespējamās lietas, kas ļoti iepriecinātu bērnus un pusaudžus no Palīdzēsim.lv aprūpē esošām ģimenēm – sociālajam riskam pakļautām ģimenēm, no daudzbērnu un audžuģimenēm.

"Papildus iespējai ziedot kādu saldumu vai mantu, fitnesa klubu "Atlētika" apmeklētājiem būs iespēja palīdzēt piepildīt bērnu Ziemassvētku sapnīšus, piezvanot pa tālruni 90006888, kurš būs redzams uz ģerbtuvju skapīšu durvīm. Visi zvani, kas tiks saņemti uz ziedojumu tālruni decembrī, tiks novirzīti Ziemasvētku aktivitātēm tieši bērniem. Aicinām ikvienu dāvāt sirds siltumu, atbalstot bērnus, pret kuriem liktenis nav bijis tik labvēlīgs," norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs.

Fitnesa klubu tīkla "Atlētika"vadība nolēmusi ziedot arī Ls 500,- vislielākā Palīdzēsim.lv aprūpē esošo bērnu sapņa īstenošanai – Līvu akvaparka apmeklējumam.

Arī citi uzņēmumi tiek aicināti iesaistīties Ziemassvētku akcijā "Sasildīsim sirsniņas", jo kopīgi mēs varam padarīt šos svētkus īpašākus.

Par uzņēmumu:

Fitnesa klubu tīkls "Atlētika" piedāvā mūsdienīgi aprīkotus klubus gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās. "Atlētikā" valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs, unikālu un pārbaudītu pakalpojumu un nodarbību klāsts. Visiem, kas sapņo atbrīvoties no liekā svara un uzturēt sevi labā formā, "Atlētika" personāls ar pārliecību var teikt: mēs esam gatavi Jums palīdzēt!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40879798sec.