Sixt velo noma pagājušo sezonu vērtē pozitīvi

Sixt velo noma 2013. gadā darbojusies sekmīgi, secināts, apkopojot datus par iepriekšējā sezonā paveikto. Pērn Sixt velo nomas pakalpojumus izmantojuši vairāk kā 500 jaunu klientu vairāk kā 1500 braucieniem. Noslēdzot sezonu, visi velosipēdi ir atgriezušies Sixt noliktavā.

"Lai arī velo noma klientiem bija pieejama tikai no 2013. gada augusta vidus, kad velo sezona jau tuvojas noslēgumam, klientu pieprasījums pēc pakalpojuma apliecina, ka Rīgas iedzīvotāji un tās viesi novērtē iespējas, ko sniedz pārvietošanās ar velosipēdu. Tas ir ne vien videi draudzīgs, bet arī ātrs un izdevīgs veids, lai pārvietotos pilsētas robežās", Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Pateicoties Latvijas Valsts policijas darbam, sezonu noslēdzot, velo nomas divriteņu skaits nav samazinājies. Lai arī sezonas laikā tika konstatēti vairāki velosipēdu piesavināšanās  gadījumi, pateicoties policistu aktīvajam darbam, tie visi ir atgriezušies Sixt noliktavā, lai gaidītu nākošo sezonu. Velosipēdu atgūšanas laikā noderēja arī šo velosipēdu reģistrācija CSDD, kas ļāva nekavējoties atpazīt velo īpašnieku.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs atzinīgi vērtē aizvadīto gadu velozādzību apkarošanas jomā. Viņš norāda, ka, lai arī velosipēdistu skaits galvaspilsētā kļūst arvien lielāks, policijai ir izdevies novērst zādzību skaita pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem.

"Mūsu darbs nebūtu iespējams bez sadarbības partneriem un atsaucīgiem iedzīvotājiem, kuri ļoti mums palīdz cīņā pret velozagļiem, tādēļ izsakām viņiem lielu pateicību aicinām arī turpmāk nebūt vienaldzīgiem, nekavējoties ziņojot par zādzībām. Arī šogad, protams, pievērsīsim īpašu uzmanību velozādzību apkarošanai un velosipēdistu drošībai pilsētās un ārpus tām," sacīja Andrejs Sozinovs.  

Kā liecina apkoptā statistika, Sixt velo nomā 80% klientu ir rīdzinieki un Latvijas iedzīvotāji, savukārt, 20% - ārzemju tūristi. 2014. gadā plānots straujš pakalpojuma popularitātes pieaugums, ko veicinās gan Rīga 2014 kultūras pasākumi, gan plānotā velo tīkla paplašināšana. Pērn divriteņus bija iespējams iznomāt 12 stacijās Rīgas centrā un ārpus tā, kamēr 2014. gadā tiek plānots nomas tīklu paplašināt līdz vairāk kā 20 stacijām Rīgā un Jūrmalā.

Pakalpojuma cenu plānots padarīt vietējiem iedzīvotājiem pieejamāku, piedāvājot sezonas abonementus. Velo noma tiks atvērta aprīļa sākumā un darbosies līdz pat oktobra beigām.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.sixt.lv

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gadā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk kā desmit gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot vairāk kā 2500 automašīnas. Savukārt, īstermiņa auto noma pieejamas vairāk kā 250 BMW, Audi, VW, Toyota un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas. Baltijā ir pieejami desmit Sixt auto nomas biroji Rīgā, Tallinā, Viļņā, Kauņā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās. Kopš 2013. gada augusta Rīgā pieejams Sixt velo nomas tīkls.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16000795sec.